|
| Author | Message |
|---|
Bora Tajter Team Pokerica

Number of posts: 1127 Location: Zagreb Poker Site: RR poker Karma: 53
 | Subject: easy game :) 19.05.11 14:57 | |
| mjesto radnje cezar, igramo 0,5/0,5 € većina smo dosta deep, za stol sjeda poprilično pijani stariji gospodin i sjeda s 100 €.. prva ruka gospodin open rejza do 50 € iza njega odmah stižu dva all ina on plaća seta 88 na riveru(vs JJ i QQ) i uzima 250 € pot, par ruku poslije nakon što je dotični uzeo još par ruku stiže ova ruka: ja sam na SB s  (cca 300 € stack) par igrača limpa gospodin na butonu nekim čudom ne rejza do 10 € nego samo plaća flop se otvara:  svi check do gospodina on beta 30 €, ja call tur:  ja check, gosp. beta 60 € ja call river  ja opet check gospodin 60 € ja rejzam do 190 € i čovjek nakon što je skužio koliko još treba dat plaća.. ja pokazujem svoijih 93 a on slavodobitno uz urlik veselja ("dođi tati") pokazuje svoje KJ  par handova iza toga ja na turnu zagrabim 220 € kako bi ga zgurao on pošto je imao samo 90 € za stolom kaže a nemam ja toliko i krene vadit iz novčanika lovu mi mu objasnimo da igra samo ono što je na stolu i on calla to s 55 na K 9 7 2 boardu  presmiješno je bilo jer je cijelo vrijeme govorio kako sam mu ja prijatelj i pokušavao me grlit, i nakon što sam mu uzeo novce on je veselo razgovaro sa mmnom, a imao je par igrača za stolom koji su mu bili neprijatelji  _________________ Znao sam ja odma cim ti razmisljas da imas neki par! Mali par! A mozda i veliki par! Ili neke slike!
|
|
 | |
milac Jedan par

Number of posts: 33 Location: Novo Cice Poker Site: partypoker Karma: 1
 | Subject: Re: easy game :) 19.05.11 15:30 | |
| jebeno, samo nek je vise takvih frendova  |
|
 | |
dfable Pokerica

Number of posts: 1375 Location: Baderna-Istra Poker Site: Ongame Karma: 22
 | Subject: Re: easy game :) 19.05.11 15:48 | |
| | Bora Tajter wrote: | | a on slavodobitno uz urlik veselja ("dođi tati") |
ROFL |
|
 | |
neGRRRa Tris

Number of posts: 236 Location: precko Poker Site: unibet,pokerstars Karma: 2
 | Subject: Re: easy game :) 19.05.11 16:00 | |
| bilo je zanimljivo gledati taj spektakularni hand  svaka čast bora...hahahaha  |
|
 | |
Tonci Full house

Number of posts: 953 Location: Rijeka Poker Site: LuckyAce, Unibet, BetMost Karma: 77
 | Subject: Re: easy game :) 19.05.11 16:01 | |
| gg Bora  |
|
 | |
lion406 Full house

Number of posts: 751 Location: Zagreb Poker Site: Pokerstars, Unibet Karma: 5
 | Subject: Re: easy game :) 19.05.11 16:15 | |
| eh da je takvih više....ali to je jedan od onih dana koje ćeš opet morat duuuugo čekat ...  |
|
 | |
Bora Tajter Team Pokerica

Number of posts: 1127 Location: Zagreb Poker Site: RR poker Karma: 53
 | Subject: Re: easy game :) 19.05.11 16:26 | |
| _________________ Znao sam ja odma cim ti razmisljas da imas neki par! Mali par! A mozda i veliki par! Ili neke slike!
|
|
 | |
kelavi Skala

Number of posts: 464 Location: Zagreb Poker Site: pokerstars, unibet Karma: 34
 | Subject: Re: easy game :) 19.05.11 16:56 | |
| ne kužiš da se lik došao samo malo podružiti, a i tko zna, možda si mu ti bio najslađi  |
|
 | |
lion406 Full house

Number of posts: 751 Location: Zagreb Poker Site: Pokerstars, Unibet Karma: 5
 | Subject: Re: easy game :) 19.05.11 18:43 | |
| | kelavi wrote: | ne kužiš da se lik došao samo malo podružiti, a i tko zna, možda si mu ti bio najslađi  | [b]
+1 .....da vidiš trebalo bi to i na taj način gledat |
|
 | |
marko aka coach-zg Jedan par

Number of posts: 28 Location: Zagreb Poker Site: pokerstars Karma: 0
 | Subject: Re: easy game :) 26.05.11 13:36 | |
| ovaj dogadjaj necu nikad zaboravit...cak me bilo malo trta uc u ruku s njim s obzirom da je Bori govorio da ga voli a Blazu da mu je neprijatelj,pa sam si pomislio u jednom trenu ''a ako ima prijatelja i neprijatelja,kaj bi onda bio ja?''  svaka cast Bora makar mi ej zao sto nisi bar malo ostavio i za druge D: |
|
 | |
kelavi Skala

Number of posts: 464 Location: Zagreb Poker Site: pokerstars, unibet Karma: 34
 | Subject: Re: easy game :) 26.05.11 13:41 | |
| | marko aka coach-zg wrote: | ovaj dogadjaj necu nikad zaboravit...cak me bilo malo trta uc u ruku s njim s obzirom da je Bori govorio da ga voli a Blazu da mu je neprijatelj,pa sam si pomislio u jednom trenu ''a ako ima prijatelja i neprijatelja,kaj bi onda bio ja?'' svaka cast Bora makar mi ej zao sto nisi bar malo ostavio i za druge D: |
Znao sam....., haahah |
|
 | |
|