equusDU Skala

Number of posts: 397 Location: Dubrovnik Poker Site: Unibet Karma: 7
 | Subject: Prebacivanje sa turnira na cash (LIVE) 25.10.11 8:08 | |
| Pozdrav,
u zadnje vrijeme mi se dosta događa kada igram neki live turnir da poslije njega odmah sjedam za cash stol...e sada postoji problem...nakon višesatnoga igranja turnira problem mi je igru prebaciti na cash stol i treba mi poprilično vremena da se prilagodim što nerijetko rezultira da prvih pola sata ili sat odigram samo par ruka i to poprilično loše, uzmu me za tajtera i onda se mučim s time cijelu večer...
to mi se i online prije događalo, pa sam onda odlučio igrati session ili cash ili sng/mtt...
kako se vi nosite s time? ima li kakav savjet kako psihički preći što brže tu prilagodbu? jeli uopće pametno prakticirati turnir i cash istu večer? |
|
Tonci Full house

Number of posts: 953 Location: Rijeka Poker Site: LuckyAce, Unibet, BetMost Karma: 77
 | Subject: Re: Prebacivanje sa turnira na cash (LIVE) 25.10.11 20:03 | |
| Heheh po naslovu sam pomislio da se zelis prebacit sa grindanja turnira na grindanje casha.. a ubiti radi se o "prebacivanju" sa jednog stola na drugi Sto se tvojih pitanja tice nemam konkretan savijet i prvi put cujem za takav "problem".. jedino sto sam zakljucio je da mozda previse tajtas na turnirima  |
|
bicko Team Pokerica

Number of posts: 566 Location: Zagreb Poker Site: Party, Unibet, Betfriends Karma: 56
 | Subject: Re: Prebacivanje sa turnira na cash (LIVE) 25.10.11 23:15 | |
| Moram priznati da ni ja ne volim miješati turnire i cash. Nakon odigranog turnira gotovo nikad ne igram cash, jel sam u drugom filmu i uglavnom se ne mogu ufurati u cash. Isto je i obratno. Stoga, osim iznimno, uglavnom istog dana igram ili cash ili turnire, ili je bar vremenski razmak između dovoljno velik... |
|
equusDU Skala

Number of posts: 397 Location: Dubrovnik Poker Site: Unibet Karma: 7
 | Subject: Re: Prebacivanje sa turnira na cash (LIVE) 26.10.11 7:13 | |
| | bicko wrote: | ...Nakon odigranog turnira gotovo nikad ne igram cash, jel sam u drugom filmu i uglavnom se ne mogu ufurati u cash.... . |
uvravo ovo...meni je ubiti najgore kada na nekome turniru vlada nekakva izrazira natjecateljska atmosfera i nakon toga sjednem za neki monotoni cash...izgubim se... 
nadalje, da li previše tajtam na turnirima...hm...vrlo moguće, pogotovo u ranoj fazi turnira...prilagođavaš igru blindovima, broju igrača, igračima, stackovima i onda to pokušavaš isto primjeniti na cash-u jer kao što je bicko rekao "u tom si filmu". |
|