| | kako sklopiti rake back na full tiltu preko pokerice? | |
|
|
| Author | Message |
|---|
mali45 Dva para

Number of posts: 88 Location: krevet Poker Site: Puno njih Karma: 0
 | Subject: Re: kako sklopiti rake back na full tiltu preko pokerice? 12.02.10 18:25 | |
| |
|
 | |
DisD Team Pokerica

Number of posts: 1429 Location: Zagreb Poker Site: Unibet, GoalWin, Party Poker, Expekt Karma: 68
 | Subject: Re: kako sklopiti rake back na full tiltu preko pokerice? 12.02.10 18:26 | |
| javim čim provjerim! _________________ Šta ću bezveze, moram platiti!
|
|
 | |
mali45 Dva para

| Subject: Re: kako sklopiti rake back na full tiltu preko pokerice? 15.02.10 18:24 | |
| DisD ima li kakvih novosti u vezi ovog mog racuna, povukao sam svu sicu sa svih racuna pa sad sam cekam tvoj odg da mogu poceti s igrom ...znam da sam malo nestrpljiv pa oprosti zbog toga.. |
|
 | |
DisD Team Pokerica

Number of posts: 1429 Location: Zagreb Poker Site: Unibet, GoalWin, Party Poker, Expekt Karma: 68
 | Subject: Re: kako sklopiti rake back na full tiltu preko pokerice? 16.02.10 0:25 | |
| Evo provjerio sam i uspješno si treckan!
Sretno na Full Tiltu! _________________ Šta ću bezveze, moram platiti!
|
|
 | |
mali45 Dva para

| Subject: Re: kako sklopiti rake back na full tiltu preko pokerice? 16.02.10 9:12 | |
| | DisD wrote: | Evo provjerio sam i uspješno si treckan!
Sretno na Full Tiltu! |
tnx |
|
 | |
pudldudl Jedan par

Number of posts: 27 Location: Zagreb Poker Site: PS Karma: 2
 | Subject: Re: kako sklopiti rake back na full tiltu preko pokerice? 12.01.11 13:55 | |
| čitao sam prošlu stranicu i nisam uspio nać jasan odgovor, a imam sličan problem. Htio sam se prek vas reggat na tilt, i javili su mi da već imam acc, koji sam napravio davno, i nisam ga nikad koristio. E sad mene zanima kako dobit RB na tiltu? Da radim acc na ime cure pa da tak igram il mogu nekak naknadno dobit RB? |
|
 | |
Dr.Greenthumb Boja

Number of posts: 552 Location: Dislocation Poker Site: Poker Site Karma: 58
 | Subject: Re: kako sklopiti rake back na full tiltu preko pokerice? 12.01.11 15:37 | |
| | pudldudl wrote: | | Da radim acc na ime cure pa da tak igram il mogu nekak naknadno dobit RB? |
Ni slucajno nemoj radit acc na ime cure..Radi account na ime starog ili stare,s njima nikad neces prekinut (valjda).. |
|
 | |
tequilaman Dva para

Number of posts: 116 Location: Zagreb Poker Site: Stars,PowerPoker Karma: 2
 | Subject: Re: kako sklopiti rake back na full tiltu preko pokerice? 12.01.11 17:19 | |
| | pudldudl wrote: | čitao sam prošlu stranicu i nisam uspio nać jasan odgovor, a imam sličan problem. Htio sam se prek vas reggat na tilt, i javili su mi da već imam acc, koji sam napravio davno, i nisam ga nikad koristio. E sad mene zanima kako dobit RB na tiltu? Da radim acc na ime cure pa da tak igram il mogu nekak naknadno dobit RB? |
Imas poruku |
|
 | |
pudldudl Jedan par

Number of posts: 27 Location: Zagreb Poker Site: PS Karma: 2
 | Subject: Re: kako sklopiti rake back na full tiltu preko pokerice? 12.01.11 21:08 | |
| | tequilaman wrote: | | pudldudl wrote: | čitao sam prošlu stranicu i nisam uspio nać jasan odgovor, a imam sličan problem. Htio sam se prek vas reggat na tilt, i javili su mi da već imam acc, koji sam napravio davno, i nisam ga nikad koristio. E sad mene zanima kako dobit RB na tiltu? Da radim acc na ime cure pa da tak igram il mogu nekak naknadno dobit RB? |
Imas poruku |
ne mogu odg preko pm,nisi mi dao link nikakav... |
|
 | |
dodo77 Dva para

Number of posts: 90 Location: zagreb Poker Site: pokerica Karma: 0
 | Subject: Re: kako sklopiti rake back na full tiltu preko pokerice? 27.01.11 19:56 | |
| tequilaman ja isto imam sličan problem s tiltom pa bih te zamolio isto takvu nekakvu poruku sa objašnjenjem ako nije problem! Unaprijed hvala |
|
 | |
| | kako sklopiti rake back na full tiltu preko pokerice? | |
|