| | Novcani online transferi (site, mb, neteller itd.) | |
|
|
| Author | Message |
|---|
cikaman66 High Card Ace
Number of posts: 7 Location: HR Poker Site: BWIN Karma: 0
 | Subject: Re: Novcani online transferi (site, mb, neteller itd.) 11.10.11 8:55 | |
| imam 100 $ na Moneybookersu, a treba mi na tekuci HPB.ako neko hoce zamjenu neka se javi. |
|
 | |
miroror Skala

Number of posts: 409 Location: zagreb Poker Site: full tilt, poker stars Karma: 7
 | Subject: Re: Novcani online transferi (site, mb, neteller itd.) 08.12.11 22:24 | |
| primam na ŽR - prodajem na PS-u $800
|
|
 | |
Beki89 Skala

Number of posts: 407 Location: Zagreb Poker Site: GoPlayClub - Entraction Network Karma: 30
 | Subject: Re: Novcani online transferi (site, mb, neteller itd.) 09.12.11 16:13 | |
| Dajem 60$ na Starsu ili Moneybookersu za 300 kn na tekući. Jako je hitno. Šaljem prvi provjerenim članovima. |
|
 | |
hirko High Card Ace
Number of posts: 6 Location: Zagreb Poker Site: partypoker Karma: 0
 | Subject: Re: Novcani online transferi (site, mb, neteller itd.) 10.12.11 6:24 | |
| | Beki89 wrote: | | Dajem 60$ na Starsu ili Moneybookersu za 300 kn na tekući. Jako je hitno. Šaljem prvi provjerenim članovima. |
javi se meni |
|
 | |
miroror Skala

Number of posts: 409 Location: zagreb Poker Site: full tilt, poker stars Karma: 7
 | Subject: Re: Novcani online transferi (site, mb, neteller itd.) 13.12.11 21:06 | |
| prodajem dolare na starsima, kupujem Fpps.....
lp |
|
 | |
lolredline Tris

Number of posts: 188 Location: ZG Poker Site: FT Karma: 27
 | Subject: Re: Novcani online transferi (site, mb, neteller itd.) 11.01.12 15:20 | |
| dajem 400eur na mbookersu za tekuci/na ruke (zg) |
|
 | |
kelavi Skala

Number of posts: 464 Location: Zagreb Poker Site: pokerstars, unibet Karma: 34
 | Subject: Re: Novcani online transferi (site, mb, neteller itd.) 15.01.12 16:06 | |
| trebam hitno 250$ na starse, vraćam kroz par dana, nick je isti. jedino može prije pm da slučajno ne sredim u medjuvrememnu, hvala.... |
|
 | |
damanhur High Card Ace
Number of posts: 3 Location: Dubrovnik Poker Site: PS/Titan Karma: 0
 | Subject: Re: Novcani online transferi (site, mb, neteller itd.) 11.02.12 22:29 | |
| Pozdrav,
prodajem account sa 2000€ na Titan pokeru. Account je startao sa 37€ preko [XXXXXXXXXXXX], te je jos uvijek zakljucan za vece levele, odnosno max leveli su 1.20$ turniri i 0.02/0.05 eura, funti ili dolara.
Trenutno je skupljeno cca 200 Titan bodova od 2500 potrebnih da se account poptuno otkljuca. Vazno za napomenuti je da limit na stakeove prestaje jednim od nacina opisanih u disclaimeru*
Zainteresiran sam za prodaju, ili razmjenu na pokerstarsu. Cijena po dogovoru.
Zainteresiranima kao dokaz saljem screenshot cashiera, i/ili neceg po njihovom izboru. Takodjer,zelio bih (a siguran sam i vi) transakciju obavit "uzivo", pa sam, nakon uplacivanja simbolicne kapare, spreman otic do vaseg grada. Sve informacije, i pitanja na PM.
Hvala
*DISCLAIMER: (preuzeto sa titan. pokera)
You can join the following Texas Hold’em tables or tournaments: • Fixed Limit: Blinds up to 0.10 / 0.20 (All currencies) • No-Limit: Blinds up to 0.02 / 0.04 (All currencies) • Sit n Goes/Tournaments: Buy-In up to 1 (without fees). This limitation will be removed when any of the following conditions are met: • 120 days have passed since receiving your $50 cash bonus. • 1000 raked hands on cash tables have been played. - odigrano oko 800 • Deposit $100 and contact support. |
|
 | |
jimmycro High Card Ace

Number of posts: 6 Location: sibenik Poker Site: PKR Karma: 0
 | Subject: Re: Novcani online transferi (site, mb, neteller itd.) 15.02.12 9:15 | |
| Imam i ja na istu foru 50-ak dolara na Titanu..Dajem ih za 15 dolara na MB ili Netlelleru.. LP |
|
 | |
cikaman66 High Card Ace
Number of posts: 7 Location: HR Poker Site: BWIN Karma: 0
 | Subject: Re: Novcani online transferi (site, mb, neteller itd.) 18.05.12 10:24 | |
| Trebam 40 $ na Starse ili Moneybookers.
PM. |
|
 | |
| | Novcani online transferi (site, mb, neteller itd.) | |
|