|
|
| Author | Message |
|---|
Felipye Team Pokerica

Number of posts: 98 Location: Zagreb Karma: 7
 | Subject: POWER POKER 19.08.09 20:10 | |
| Evo upravo smo dogovorili sjajan deal s ekipom iz Power Pokera (cake poker network).
Nudimo 33% rakeback (isplacuje se svaki tjedan na poker racun), standardni (a ipak primamljivi, lol) bonus na prvu uplatu od 110% do 600 baksa.
Da vas poguramo, odmah smo dogovorili rake race s ukupnim nagradnim fondom od $600. Prva petorica rejkera do kraja rujna mjeseca su u shushki (vise o tome na stranicama www.pokerica.net).
Tablica za Rake Race na Power Pokeru: http://www.powerpoker.com/leaderboards/pokericanetoct09/
Last edited by RedRaw on 08.04.10 18:34; edited 3 times in total (Reason for editing : dodao tablicu) |
|
 | |
DisD Team Pokerica

Number of posts: 1429 Location: Zagreb Poker Site: Unibet, GoalWin, Party Poker, Expekt Karma: 68
 | Subject: Re: POWER POKER 26.08.09 13:56 | |
| Podsjećam sve zainteresirane da 01.09. počinje rake race na Power Pokeru za sve koji se preko nas registriraju! To je odlična prilika jer se prvih 5 mjesta nagrađuje, a pao je dogovor da nitko od teama Pokerica neće sudjelovati u utrci tako da je vrlo izvjesno da svatko tko odigra barem malo ima veliku šansu ući u lovu.
Odlična prilika za sve nove igrače koji žele unaprijediti bankroll!
Za sva eventualna pitanja me kontaktirajte na skype: borko136 ili msn : borko6@hotmail.com _________________ Šta ću bezveze, moram platiti!
|
|
 | |
equusDU Skala

Number of posts: 397 Location: Dubrovnik Poker Site: Unibet Karma: 7
 | Subject: Re: POWER POKER 01.09.09 10:41 | |
| poz, pitanjce, hoćete li vi ovdje objavljivat tok racea kao za npr. goalwin ili će se to moć negdje uvijek provjerit??? |
|
 | |
Irac Full house

Number of posts: 715 Location: Pokerica Poker Site: Talijanske Karma: 23
 | Subject: Re: POWER POKER 05.09.09 11:51 | |
| Sredio sam prijatelju rakeback preko pokerice, power poker. i malo sam igrao kod njega, softver je užasan. horor čisti  |
|
 | |
equusDU Skala

| Subject: Re: POWER POKER 05.09.09 16:46 | |
| ne znam dali bih smio ovdje to komentirat, ali taj software je katastrofalan, već dvije večeri se ne mogu spojit nikako na njih, slika je zrnata, ako igraš više od 2 stola, sve se jako slabo vidi i moraš igrat s 4 coloured deckom da bi znao što imaš. evo i slika, i tako zadnje dvije večeri
http://img34.imageshack.us/img34/7136/pokerslika.jpg
p.s.ako nisam ovo smio napisat neka admin izbriše post |
|
 | |
tequilaman Dva para

Number of posts: 116 Location: Zagreb Poker Site: Stars,PowerPoker Karma: 2
 | Subject: Re: POWER POKER 05.09.09 17:17 | |
| | equusDU wrote: | ne znam dali bih smio ovdje to komentirat, ali taj software je katastrofalan, već dvije večeri se ne mogu spojit nikako na njih, slika je zrnata, ako igraš više od 2 stola, sve se jako slabo vidi i moraš igrat s 4 coloured deckom da bi znao što imaš. evo i slika, i tako zadnje dvije večeri
http://img34.imageshack.us/img34/7136/pokerslika.jpg
p.s.ako nisam ovo smio napisat neka admin izbriše post |
Evo ja sam jucer skino njihov program i radilo je sve u redu nekih 2h i nakon toga se smrznuo i nisam se vise mogao logirati. Proradio nakon 1h i od onda nisam imao problema. Imaju nekih problema sa serverom,sad neznam jel to samo trenutno ili im se stalno desava. |
|
 | |
Irac Full house

| Subject: Re: POWER POKER 05.09.09 17:20 | |
| ja ne razumijem kod tih što prave taj poker softver zašto je toliko teško napraviti da sva mjesta na stolu budu jednako udaljena i lijepo raspoređena ko na tiltu, starsu i unibetu. jucer igram kod tog lege taj power par ruku, i 6 ljudi je bilo nagurano gore na gornjoj strani stola : ))))))) totalno kretenski i baš odbija ljude da igraju na tim stranicama makar konkurencija bila puno slabija |
|
 | |
Killian Tris

Number of posts: 145 Location: Croatia Poker Site: PokerStars / GoalWin Karma: 0
 | Subject: Re: POWER POKER 05.09.09 17:53 | |
| Skoro svi novi poker clienti imaju u pocetku problema sa softverom, sto je normalno, treba vremena da se neke stvari dovedu u red. Tako da, ne bih brinuo na vasem mjestu, siguran sam da ce sve to vrlo brzo biti sredeno. Znam da zna biti iritantno, ali ipak je RB deal dobar a i kao sto sam rekao, sigurno ce to brzo srediti.
Pozdrav! |
|
 | |
tarzan Set

Number of posts: 253 Location: džungla Poker Site: jungle poker ;) Karma: 24
 | Subject: Re: POWER POKER 05.09.09 20:14 | |
| | Killian wrote: | | Tako da, ne bih brinuo na vasem mjestu, siguran sam da ce sve to vrlo brzo biti sredeno. |
Svakako! |
|
 | |
eSco Pokerica

Number of posts: 1813 Location: LOL Poker Site: CSB Karma: 93
 | Subject: Re: POWER POKER 06.09.09 0:38 | |
| nece nikad bit sredjeno. ja sam sa cake mreze otisao jer se skoro svaki fkn put kad imam nuts client zatvara sam od sebe ili sve blokira i tipke ne reagiraju (iako vrijeme prolazi) i slicno. tilt all day. |
|
 | |
bicko Team Pokerica

Number of posts: 566 Location: Zagreb Poker Site: Party, Unibet, Betfriends Karma: 56
 | Subject: Re: POWER POKER 07.09.09 0:02 | |
| Isprike u ime Power pokera i malo strpljenja molim. Dobili smo iskrena uvjeravanja da će se uskoro stvar poboljšati. Tvrde da je viša sila! |
|
 | |
Zizm Jedan par

Number of posts: 20 Location: BiH Poker Site: Full Tilt Poker | WWPoker Karma: -1
 | Subject: Re: POWER POKER 07.09.09 21:15 | |
| Ev i ja razmišljam da se reg na power poker (da igram sa ziigmundom lol). Interesiuje me koliki je min depozit? |
|
 | |
tequilaman Dva para

| Subject: Re: POWER POKER 10.09.09 12:48 | |
| Jeste vi dobili rake nazad jucer?? Ja nisam primjetio da mi je sjeo? |
|
 | |
equusDU Skala

| Subject: Re: POWER POKER 10.09.09 13:11 | |
| nisam ni ja!!!  ali piše da može trajat do 48 sati...dakle danas u toku dana bi trebao sjest...  |
|
 | |
Anakiir Tris

Number of posts: 225 Location: Relearning ABC Poker Site: Stars/? Karma: 9
 | |
 | |
tequilaman Dva para

| |
 | |
Shakanaku0 Jedan par

Number of posts: 64 Location: Zagreb Poker Site: Fulltilt powerpoker partypoker Karma: 4
 | Subject: Re: POWER POKER 15.09.09 22:42 | |
| Jel oni uopce isplacuju rakebacke, prije nego se isplati bonus prve uplate?
I koji dan u tjednu to sjeda na racun? |
|
 | |
DisD Team Pokerica

Number of posts: 1429 Location: Zagreb Poker Site: Unibet, GoalWin, Party Poker, Expekt Karma: 68
 | Subject: Re: POWER POKER 15.09.09 23:49 | |
| Kada se iskoristi bonus onda stranice počinju isplaćivati rb _________________ Šta ću bezveze, moram platiti!
|
|
 | |
equusDU Skala

| Subject: Re: POWER POKER 16.09.09 6:17 | |
| | DisD wrote: | | Kada se iskoristi bonus onda stranice počinju isplaćivati rb |
to sam i ja tako pročitao, ali nije istina...ja još uvijek čistim bonus, a isplatio mi se i rakeback već dva puta (svake srijede)...  |
|
 | |
Shakanaku0 Jedan par

Number of posts: 64 Location: Zagreb Poker Site: Fulltilt powerpoker partypoker Karma: 4
 | Subject: Re: POWER POKER 19.09.09 21:58 | |
| Bome i meni je sjeo!
Kaj je ekipa odustala na rake raceu? Tablica se nis ne mijenja neko vrijeme... |
|
 | |
Anakiir Tris

| Subject: Re: POWER POKER 01.10.09 12:51 | |
| Jel ona tablica na za 9. mjesec tocna? I da li ima isti takav race za 10. mjesec? |
|
 | |
Martini Team Pokerica

Number of posts: 426 Location: Zagreb Poker Site: Expekt Karma: 29
 | Subject: Re: POWER POKER 01.10.09 14:47 | |
| Bit će isti rakerace i uz to će svi novi igrači koji naprave 20 dolara rake-a dobiti čistih 50$ bonusa. |
|
 | |
Anakiir Tris

| Subject: Re: POWER POKER 01.10.09 15:17 | |
| Mislis cim naprave 20$ rakea, dobiju 50$ na racun? Najs  |
|
 | |
Irac Full house

| Subject: Re: POWER POKER 01.10.09 15:52 | |
| | Martini wrote: | | Bit će isti rakerace i uz to će svi novi igrači koji naprave 20 dolara rake-a dobiti čistih 50$ bonusa. |
znas li kada tocno, da ne bi opet upao u pola rake racea  |
|
 | |
Martini Team Pokerica

Number of posts: 426 Location: Zagreb Poker Site: Expekt Karma: 29
 | Subject: Re: POWER POKER 01.10.09 22:17 | |
| Evo objavili smo početak utrke! |
|
 | |
|