|
|
| Author | Message |
|---|
eSco Pokerica

Number of posts: 1813 Location: LOL Poker Site: CSB Karma: 93
 | Subject: za bolji multitabling... 28.08.09 14:14 | |
| http://www.engadget.com/2009/08/27/dual-screen-gscreen-laptop-gets-pictured-hopefully-launching-th/  |
|
 | |
DisD Team Pokerica

Number of posts: 1430 Location: Zagreb Poker Site: Unibet, GoalWin, Party Poker, Expekt Karma: 71
 | Subject: Re: za bolji multitabling... 28.08.09 14:19 | |
| Nice! ma ti i Redraw ste pukli, igram 4-5 stolova(5 max) ili 2-3 HU i to mi je uvrh glave  ! Mogli bi napraviti neku okladu između Esca i RedRawa o borju odigranih ruku i stolova u mjesecu...... _________________ Šta ću bezveze, moram platiti!
|
|
 | |
eSco Pokerica

| Subject: Re: za bolji multitabling... 28.08.09 14:39 | |
| trenutno bi sigurno izgubio jer kako je ljeto ne odigram ni 1000 handova na dan  8 table only. moram podic volume, a ovakav laptop bi dobro dosao  |
|
 | |
RedRaw Team Pokerica

Number of posts: 1828 Location: Zagreb Poker Site: PokerStars / PokerXe Karma: 81
 | Subject: Re: za bolji multitabling... 28.08.09 16:00 | |
| Ja se isto jos nisam vratio u pravi shape. Niti blizu. Kao da mi je tesko. Al doci ce i to..
btw. Laptop je poprilicno brutalan. |
|
 | |
Martini Team Pokerica

Number of posts: 426 Location: Zagreb Poker Site: Expekt Karma: 29
 | Subject: Re: za bolji multitabling... 28.08.09 20:44 | |
| Gadite mi se  ! Dao bi desnu ruku da mogu odigrat pol vašeg volumea mjesečno. |
|
 | |
eSco Pokerica

| Subject: Re: za bolji multitabling... 28.08.09 20:56 | |
| ali ja imam "rekord" od 2,011 handova od 20/06 do sad. lol, nikako se natjerat odigrat nesto dugo preko ljeta tako da sam sve skupa 3 puta isao preko 1k handova (od 20/06 kad je i "rekord"). evo, danas odigrao senzacionalno "dug" killing spree od 485 handova  (+3 bi  ) jedan od razloga je i perverzno grijanje mog laptopa (iako je temeljito ociscen). radi on ko zmaj... ali i mene przi ko zmaj  |
|
 | |
mile88 Tris

Number of posts: 245 Location: Bjelovar Poker Site: Full Tilt Karma: 19
 | Subject: Re: za bolji multitabling... 28.08.09 21:02 | |
| Koliko inace odigras handova mjesecno? Koliko ti je rekord u jednom mjesecu? |
|
 | |
shteva Tris

Number of posts: 189 Location: V.Gorica Poker Site: mansion poker Karma: 3
 | Subject: Re: za bolji multitabling... 28.08.09 21:02 | |
| Ja sam na poslu radio s 3 ekrana... 2 22 inca sa strane i jedan 23 incni u sredini.... nije neka investicija za lovu koju vi okrecete  |
|
 | |
eSco Pokerica

| Subject: Re: za bolji multitabling... 28.08.09 21:07 | |
| nije u pitanju kolicina monitora nego sto je ono na linku LAPTOP sa dual monitorom. mogu ih kupit 50 ali kakva mi korist kad igram svako malo na drugom mjestu (terasa sad po ljeti ali inace lezim u krevetu). ovako 2 monitora bez beda idu okolo pa i u krevet  imo, ovo je kvalitetan setup za multitabling:  |
|
 | |
eSco Pokerica

| Subject: Re: za bolji multitabling... 28.08.09 23:31 | |
| | mile88 wrote: | | Koliko inace odigras handova mjesecno? Koliko ti je rekord u jednom mjesecu? |
izgubio stari database pa ne znam tocno ali znam da sam isao preko 250k handova u prvom mjesecu ove godine (25 dana x 10-11h). |
|
 | |
RedRaw Team Pokerica

Number of posts: 1828 Location: Zagreb Poker Site: PokerStars / PokerXe Karma: 81
 | Subject: Re: za bolji multitabling... 29.08.09 4:17 | |
| Ja sam beba po tom pitanju, a znam da se martini ne bi slozio.. samo nekih 90k handova u mjesec dana. |
|
 | |
bresha Dva para

Number of posts: 110 Location: Slavonski Brod Poker Site: Pokerstars Karma: 1
 | Subject: Re: za bolji multitabling... 29.08.09 7:55 | |
| | eSco wrote: |
izgubio stari database pa ne znam tocno ali znam da sam isao preko 250k handova u prvom mjesecu ove godine (25 dana x 10-11h). |
ovo je nevjerovatno! kako se natjeraš? koliko stolova? |
|
 | |
eSco Pokerica

| Subject: Re: za bolji multitabling... 29.08.09 8:28 | |
| | bresha wrote: | ovo je nevjerovatno! kako se natjeraš? koliko stolova? |
kad je vani -10 C, a mrak pada u 4 popodne nije problem odigrat 2x po 5-6h. 16 stolova (mada sad igram 8-10). |
|
 | |
eSco Pokerica

| Subject: Re: za bolji multitabling... 29.08.09 8:51 | |
| | RedRaw wrote: | | Ja sam beba po tom pitanju, a znam da se martini ne bi slozio.. samo nekih 90k handova u mjesec dana. |
koliko stolova uspijes igrat na 888? iz iskustva sa pacifica znam da imaju cudan software i da je 8+ skoro nemoguce igrat (kao i na betfairu, lol). |
|
 | |
Irac Full house

Number of posts: 715 Location: Pokerica Poker Site: Talijanske Karma: 23
 | Subject: Re: za bolji multitabling... 29.08.09 8:58 | |
| za vas je ovo  http://www.links.hr/index.php?naziv=Monitor+26%27%27+LCD+SAMSUNG+T260HD+LS26TDVSUV%2C+5ms%2C+300cd%2Fm2%2C+10.000%3A1%2C+DVI%2C+D-Sub%2C+HDMI%2C+crno-crveni&option=artikl&id_kategorija=100332403&id_artikl=100.332.021 |
|
 | |
bresha Dva para

| Subject: Re: za bolji multitabling... 29.08.09 9:28 | |
| | eSco wrote: | | RedRaw wrote: | | Ja sam beba po tom pitanju, a znam da se martini ne bi slozio.. samo nekih 90k handova u mjesec dana. |
koliko stolova uspijes igrat na 888? iz iskustva sa pacifica znam da imaju cudan software i da je 8+ skoro nemoguce igrat (kao i na betfairu, lol). |
ja isto igram na lucky ace-u, mislim da je 8 stolova max jer mi neki dan nije dao otvoriti deveti. Inače software je ok, stolovi dobro iskaču i mogu se smanjivati i povečavati! |
|
 | |
eSco Pokerica

| Subject: Re: za bolji multitabling... 29.08.09 9:34 | |
| pls, jel moze screenshot od luckyace stola smanjenog na najmanje? ja sam sa pacifica otisao jer je bilo presareno, a stack size necitljiv. |
|
 | |
Irac Full house

Number of posts: 715 Location: Pokerica Poker Site: Talijanske Karma: 23
 | Subject: Re: za bolji multitabling... 29.08.09 10:17 | |
| pacific ti je isti k... ko lucky ace. nema nikakve razlike u softveru |
|
 | |
bresha Dva para

| Subject: Re: za bolji multitabling... 29.08.09 11:32 | |
| | eSco wrote: | pls, jel moze screenshot od luckyace stola smanjenog na najmanje? ja sam sa pacifica otisao jer je bilo presareno, a stack size necitljiv. |

ja sam svoj modao ali je standardni prešaren. najgornji stol je najmanja moguča veličina ali na njoj nemožeš ništa vidjeti, ne znam jeli tako zbog moda. srednji je mislim najmanji mogući za igrati. donji je standardna veličina! |
|
 | |
eSco Pokerica

| Subject: Re: za bolji multitabling... 29.08.09 11:40 | |
| thx. dobro ovako izgleda (simplicity ftw!). samo sto je stack size, meni osobno, cak i na ovoj srednjoj velicini necitljiv ako igras puno stolova :/ |
|
 | |
bresha Dva para

| Subject: Re: za bolji multitabling... 29.08.09 12:01 | |
| slažem se stobom ali mislim da tu nemožeš ništa, ja igram na standardnoj veličini ali uglavnom 6 stolova |
|
 | |
RedRaw Team Pokerica

| Subject: Re: za bolji multitabling... 29.08.09 12:11 | |
| Dobar mod za karte. Ja sam prije koristio slican, gdje je pik bio zuti a ne crni, ali inace isti. Stolovi mislim da su nam isti  |
|
 | |
bresha Dva para

| Subject: Re: za bolji multitabling... 29.08.09 13:50 | |
| da, stolovi su isti a volim ovakve karte jer su mi najpreglednije! jedino nemogu naštimati ahk a i datamining bi bio zgodan!
ps ako netko želi ovakav mod mogu ga uploadat negdje |
|
 | |
RedRaw Team Pokerica

| Subject: Re: za bolji multitabling... 29.08.09 14:36 | |
| Da, ja bi si sad malo te karte htio. Uploadaj ih na www.fileden.com recimo.
Datamining mozes i dalje sa Pacific HandGrabberom raditi. |
|
 | |
bresha Dva para

| Subject: Re: za bolji multitabling... 29.08.09 18:27 | |
| |
|
 | |
|