|
| Author | Message |
|---|
Killian Tris

Number of posts: 145 Location: Croatia Poker Site: PokerStars / GoalWin Karma: 0
 | Subject: Staking 02.09.09 19:10 | |
| Htio bih da me netko stejka za sngove $6-12 po izboru stejkhorsa naravno (site po mogucnosti Stars / FT). Bilo bi idealno 50BIs ali i to bi se dogovorili.
U slucaju da izgubim dajem full povrat novca (uz dogovor mogu poslati i scan osobne + proof itd) koji sam dobio od stejkera, kroz 2 mjeseca najkasnije. Razlog je sto me ne znate dovoljno dobro a ja sam uvjeren da necu izgubiti. Postotak od zarade po dogovoru.
Razlog za to sto trazim stake je to sto sam zdonkao sve na cashu u losem stanju (naravno ne morate se zbog toga bojati, ne bih to nikad napravio s necijim parama). Eto iskreno.
Daljnji detalji na PM, hvala. |
|
 | |
shteva Tris

Number of posts: 189 Location: V.Gorica Poker Site: mansion poker Karma: 3
 | Subject: Re: Staking 02.09.09 19:22 | |
| Da te pitam. Kak bi ti vratio izgubljeno ak nemozes sad tolko ulozit na sajt?  |
|
 | |
Killian Tris

Number of posts: 145 Location: Croatia Poker Site: PokerStars / GoalWin Karma: 0
 | Subject: Re: Staking 02.09.09 19:27 | |
| | shteva wrote: | Da te pitam. Kak bi ti vratio izgubljeno ak nemozes sad tolko ulozit na sajt?
 |
Citaj, pise za najkasnije 2 mjeseca. |
|
 | |
shteva Tris

Number of posts: 189 Location: V.Gorica Poker Site: mansion poker Karma: 3
 | Subject: Re: Staking 02.09.09 19:32 | |
| Ja neam love ni za stejkanje samog sebe ali znam par sajtova koji ti daju 50 + 100 dolara bonusa pa ako si stvarno dobar skupit ces bankroll brzo .... doduse onda nema rakebacka ali ocistis bonuse i prebacis lovu na neki drugi sajt... |
|
 | |
Killian Tris

| Subject: Re: Staking 02.09.09 19:37 | |
| Ne trazim bonuse nego izricito staking tako da, necemo vise OT... |
|
 | |
DisD Team Pokerica

Number of posts: 1430 Location: Zagreb Poker Site: Unibet, GoalWin, Party Poker, Expekt Karma: 71
 | Subject: Re: Staking 02.09.09 19:57 | |
| Bok Killian, ukoliko imaš stavi neke statistike iz sharkscopea pa ćeš lakše naći deal i privući više potencijalnih stakera!
pozdrav _________________ Šta ću bezveze, moram platiti!
|
|
 | |
dunko44 High Card Ace
Number of posts: 8 Location: šibenik Poker Site: Pokerstars Karma: 0
 | Subject: Re: Staking 02.09.09 21:31 | |
| ja ti preporucam da nikad ne posudujes pare za kocku ako ces se kockat zaradi pa igraj... |
|
 | |
Killian Tris

| Subject: Re: Staking 02.09.09 22:30 | |
| | dunko44 wrote: | | ja ti preporucam da nikad ne posudujes pare za kocku ako ces se kockat zaradi pa igraj... |
''Posudivanje'' i ''staking'' su dva razlicita pojma, i ne namjeravam se ''kockati''... Molim vas nemojte nepotrebno spammati topic, ako vas nesto zanima kontaktirajte me na pm. |
|
 | |
eSco Pokerica

Number of posts: 1813 Location: LOL Poker Site: CSB Karma: 93
 | Subject: Re: Staking 03.09.09 12:04 | |
| |
|
 | |
Killian Tris

| Subject: Re: Staking 03.09.09 12:25 | |
|
Nije bed, zasto bi shvatio kao napad ? Stvar je u tome sto trenutno nemam tu lovu, recimo to da se procesuira tek, a u meduvremenu bi htio igrati. That's it. |
|
 | |
parenzo High Card Ace

Number of posts: 10 Location: tilt Poker Site: PS. FTP Karma: 0
 | Subject: Re: Staking 22.09.09 14:08 | |
| posalji mi pm. sa tvojim nickovima na PS. i Ftp da te mogu provjeriti, ako mi se svide tvoje statistike mozemo napraviti neki deal. |
|
 | |
granazg Jedan par

Number of posts: 53 Location: zagreb Poker Site: partypoker,pokerstars,fulltilt,goalwin, Karma: 0
 | Subject: Re: Staking 22.09.09 20:50 | |
| |
|
 | |
granazg Jedan par

Number of posts: 53 Location: zagreb Poker Site: partypoker,pokerstars,fulltilt,goalwin, Karma: 0
 | Subject: Re: Staking 22.09.09 21:05 | |
| | parenzo wrote: | | posalji mi pm. sa tvojim nickovima na PS. i Ftp da te mogu provjeriti, ako mi se svide tvoje statistike mozemo napraviti neki deal. |
evo i statistike sa starsa
 |
|
 | |
parenzo High Card Ace

Number of posts: 10 Location: tilt Poker Site: PS. FTP Karma: 0
 | Subject: Re: Staking 22.09.09 22:34 | |
| hm... cini mi se kao hvalisanje nice stats anyway javim ti se kad te malo bolje provjerim  |
|
 | |
|