|
| Author | Message |
|---|
parenzo High Card Ace

Number of posts: 10 Location: tilt Poker Site: PS. FTP Karma: 0
 | Subject: jokerstars 26.09.09 23:04 | |
| kako PS nagraduje donkose frajer drzi 66 u rucin na moj second nuts na flopu napravi msavrsenu zamku za idiota i normalno PS random shuffle me "ljepo" nagradi,sreca nisam puni izgubio ali ipak boleno http://www.pokerhand.org/?4731012  |
|
 | |
eSco Pokerica

Number of posts: 1813 Location: LOL Poker Site: CSB Karma: 93
 | Subject: Re: jokerstars 26.09.09 23:36 | |
| |
|
 | |
parenzo High Card Ace

| Subject: Re: jokerstars 26.09.09 23:56 | |
| |
|
 | |
zed Tris

Number of posts: 162 Location: disi Poker Site: fulltilt Karma: 7
 | Subject: Re: jokerstars 27.09.09 0:58 | |
| |
|
 | |
Beki89 Skala

Number of posts: 407 Location: Zagreb Poker Site: GoPlayClub - Entraction Network Karma: 30
 | Subject: Re: jokerstars 27.09.09 18:41 | |
| | parenzo wrote: | kako PS nagraduje donkose PS random shuffle me "ljepo" nagradi,sreca nisam puni izgubio ali ipak boleno http://www.pokerhand.org/?4731012  |
aha, hoces rec da je poker stars "prevara"?
Prva stvar, imaš 3. nuts na flopu, a ne drugi, a drugo nije PS kriv, to se događa na svim stranicama kad slowplayaš u takvim situacijama, pogotovo igrajući microlimite. |
|
 | |
bicko Team Pokerica

Number of posts: 566 Location: Zagreb Poker Site: Party, Unibet, Betfriends Karma: 56
 | Subject: Re: jokerstars 27.09.09 19:00 | |
| Mislim da si zapostavio nepisano pravilo omahe a to je da ne slowplayaš ništa osim možda quadsa..Ti nemaš monster hand već vrlo ranjivi full s malim pocket pairom+u pot limitu trebaš graditi pot od flopa. Dakle svakako bet na flopu a kad već to nisi napravio trebao si svakako raisati na turnu. ovako si dao 2 free karte što je smrti grijeh u omahi i na kraju dobio po repu po zasluzi! A nisam ni skužio zašto je tip donkos, samo je uzeo ponuđeno, pokušao je uzeti pot betom na turnu kad si ti čekirao flop i nastavio na riveru kad se otvorila 8 što mu relativno paše.. |
|
 | |
Bora Tajter Team Pokerica

Number of posts: 1127 Location: Zagreb Poker Site: RR poker Karma: 53
 | Subject: Re: jokerstars 27.09.09 20:53 | |
| s ovakvim handom zelim sto prije uzet pot, jer kako dolaze turn i river taj hand je sve slabiji, kad sam u situaciji da sam van pozcije ako vec dodje do rivera radit cu check/call jer tada me previse toga pobjeduje da placam repot...
a i sto je bicko reko on je odigrao cist ok jedino je po meni check river puno logicnije, a opet kad gledam tvoj call na riveru je dosta los jer ti u tom trenutku pobjedujes samo blef... |
|
 | |
eSco Pokerica

Number of posts: 1813 Location: LOL Poker Site: CSB Karma: 93
 | |
 | |
Bora Tajter Team Pokerica

Number of posts: 1127 Location: Zagreb Poker Site: RR poker Karma: 53
 | Subject: Re: jokerstars 27.09.09 21:08 | |
| ajd sad necemo se tu sprdat, poznat mi je parenzo s prijasnjih foruma i kolko znam jako je dobar igrac holdema, bude i omahu savlado sigurno  |
|
 | |
lolredline Tris

Number of posts: 188 Location: ZG Poker Site: FT Karma: 27
 | Subject: Re: jokerstars 27.09.09 21:27 | |
| tvoja zamka je toliko savrsena da i kad bi potirao river, ne bi mogao svu lovu ubaciti u pot, a to je stvarno umijece s obzirom da si shortstacker |
|
 | |
parenzo High Card Ace

| |
 | |
RedRaw Team Pokerica

Number of posts: 1828 Location: Zagreb Poker Site: PokerStars / PokerXe Karma: 81
 | Subject: Re: jokerstars 27.09.09 22:18 | |
| easy there tiger. molim bez vrijedanja u buduce.
lock |
|
 | |
|