|
| Author | Message |
|---|
Dirk_Diger Set

Number of posts: 316 Location: Makarska Poker Site: Unibet Karma: 29
 | Subject: Paparazzi attack 30.09.09 20:51 | |
| U mojoj provincijici nastala totalna zajebancija uvatili me paparazzi malog lokalnog lista da napravim interviju o Unibet open u Pragu pošto se pročulo po gradiću da sam bio.
E sad bilo je ili čemo ti mi napravit članak pa si najeba ili češ pomoć da ga napišemo, naravno sa obzirom da je to provincija i da je poker kocka odlučio sam kontrolirano pomoć napisat članak da ipak nebudem toliko kockar lol.
Nakon izlaska broja jučer usljedili su i komentari...
Prva dva i najzanimljivija su: od mog starog da (hahah lol nemogu se pristat smijat...) sinko zapamti citiraj me i zapamti " niko od karata još kuču nije sagradio" pa do "nisam mogla vjerovat da je kockar i jeli mu triba pomoć" mome bratu hehehe i svih ostalih koje možete zamislit...
Da vam bude jasno članak nije vjerodostojna varijanta mog intervijua nego nešto izvučeno iz našeg razgovora...
http://www.kronika.hr/index.php?option=com_content&task=view&id=3418&Itemid=69
p.s. hehe bar vi budite obzirni u svojim komentarima lmao hehe..... |
|
 | |
sluga Full house

Number of posts: 942 Location: Zagreb Poker Site: site Karma: 11
 | Subject: Re: Paparazzi attack 30.09.09 20:58 | |
| bas si kockar:-) lako za tebe, ali kako je sad tvojoj zeni, a mora prosetat provincijom:-)))) |
|
 | |
BannedOak Jedan par

Number of posts: 69 Location: Pula Poker Site: http://senseicro.blogspot.com Karma: -1
 | Subject: Re: Paparazzi attack 30.09.09 21:09 | |
| Pere, podrška tebi u borbi protiv paparazza! Savjet, mijenjaj ime i prezime u svoj nick tako da te nitko ne prepozna. |
|
 | |
DisD Team Pokerica

Number of posts: 1420 Location: Zagreb Poker Site: Unibet, GoalWin, Party Poker, Expekt Karma: 68
 | Subject: Re: Paparazzi attack 01.10.09 0:21 | |
| Nice! _________________ Šta ću bezveze, moram platiti!
|
|
 | |
Martini Team Pokerica

Number of posts: 425 Location: Zagreb Poker Site: Expekt Karma: 29
 | Subject: Re: Paparazzi attack 01.10.09 3:12 | |
| Sedam sati za poker stolom bez osvojenog eura! Ovaj naslov je dosta grd, članak je ok, a problem neugodan jer mnogi čitaju samo naslove  ! |
|
 | |
BannedOak Jedan par

Number of posts: 69 Location: Pula Poker Site: http://senseicro.blogspot.com Karma: -1
 | Subject: Re: Paparazzi attack 01.10.09 6:37 | |
| traži beneficije od unibeta zato što si ih besplatno reklamirao. put u varšavu bi bila dobra beneficija... možda se nakon toga i naslov u novinama promijeni i prestane zajebancija u tvom kraju... |
|
 | |
bicko Team Pokerica

Number of posts: 554 Location: Zagreb Poker Site: Party, Unibet, Betfriends Karma: 56
 | Subject: Re: Paparazzi attack 01.10.09 10:24 | |
| Dobar razgovor, jedino je, istina, naslov malo neugodan |
|
 | |
tarzan Set

Number of posts: 253 Location: džungla Poker Site: jungle poker ;) Karma: 24
 | Subject: Re: Paparazzi attack 01.10.09 10:31 | |
| Besplatni turniri, hihihi! |
|
 | |
Dirk_Diger Set

Number of posts: 316 Location: Makarska Poker Site: Unibet Karma: 29
 | Subject: Re: Paparazzi attack 01.10.09 14:29 | |
| | tarzan wrote: | | Besplatni turniri, hihihi! |
Lmao bitka za goli život. hahah a žena mi več nosi bundu i šepiri se ka paun dok izlazimo iz mog yugića...
p.s. da bar ne izlazi broj u cijeloj makarskoj rivijeri a pošto je ovo ipak selendra svi jedva čekaju neku pizdariju... stavili su me na zadnju stranicu kao makarska ima novu poker zvijezdu i moju ružnu tikvu u krupnom planu a naslov mora bit podjeb.. |
|
 | |
|