| | bolje malo zaraditi nego puno izgubiti | |
|
| Author | Message |
|---|
sluga Full house

Number of posts: 942 Location: Zagreb Poker Site: site Karma: 11
 | Subject: bolje malo zaraditi nego puno izgubiti 03.10.09 22:11 | |
| ili: zakaj ne valja limpati aseve
http://www.pokerhand.org/?4752198
i svakako iskoristiti ovakve poklone (kaj je ovom doslo???)
http://www.pokerhand.org/?4752228 |
|
 | |
PokerIsus Dva para

Number of posts: 83 Location: Split, CRO Poker Site: FullTilt, Nordica Karma: 1
 | Subject: Re: bolje malo zaraditi nego puno izgubiti 04.10.09 13:43 | |
| 1.hand komentar potreban? cista situacija "imam aseve i ocu navuc ekipu u pot"..preglupo |
|
 | |
Bora Tajter Team Pokerica

Number of posts: 1127 Location: Zagreb Poker Site: RR poker Karma: 53
 | Subject: Re: bolje malo zaraditi nego puno izgubiti 04.10.09 15:36 | |
| | PokerIsus wrote: | 1.hand komentar potreban? cista situacija "imam aseve i ocu navuc ekipu u pot"..preglupo |
ma nije mu to bio cilj...
ja sam siguran da bi ja beto s pozicije u ovakvoj situaciji gotovo sa bilo kojim handom... limpo je s MP2 i gotovo ga je nemoguce stavit na AA, KK, samo nije imao srece da nitko nije nasao hand s kojim bi rejzo, ili pokusao krast, ali recimo da je netko imao par 77 88 99, ili nekog solidnog asa puno bi se teze odvojio od njega na ovakav play... |
|
 | |
shteva Tris

Number of posts: 189 Location: V.Gorica Poker Site: mansion poker Karma: 3
 | Subject: Re: bolje malo zaraditi nego puno izgubiti 04.10.09 15:50 | |
| Prva ruka :
Ovdje ti nebi platio njegov raise... blindovi su previsoki jel?
Ali da su manji , dali bi platio raise od 3 BB? |
|
 | |
PokerIsus Dva para

Number of posts: 83 Location: Split, CRO Poker Site: FullTilt, Nordica Karma: 1
 | Subject: Re: bolje malo zaraditi nego puno izgubiti 04.10.09 16:26 | |
| | boris1987 wrote: | | PokerIsus wrote: | 1.hand komentar potreban? cista situacija "imam aseve i ocu navuc ekipu u pot"..preglupo |
ma nije mu to bio cilj...
ja sam siguran da bi ja beto s pozicije u ovakvoj situaciji gotovo sa bilo kojim handom... limpo je s MP2 i gotovo ga je nemoguce stavit na AA, KK, samo nije imao srece da nitko nije nasao hand s kojim bi rejzo, ili pokusao krast, ali recimo da je netko imao par 77 88 99, ili nekog solidnog asa puno bi se teze odvojio od njega na ovakav play... |
cini mi se kako si objasnia ono sta sam gore napisa... greska je uopce sta se mora dovest u situaciju "imat sreće da nekog strefi slabiji par"...a pogotovo s takvim kartama.. mislim da bi raise otira slugu i time bi prica zavrsila... bolje dobit malo nego izubit puno  |
|
 | |
sluga Full house

| Subject: Re: bolje malo zaraditi nego puno izgubiti 04.10.09 19:00 | |
| u nazivu posta sam napisal, a sam bi jednom od sto odigral pocket A izvan pozicije na takav nacin... zapravo nikad. poanta je da primjerima pokazemo kak se bolje pocket A odigra oop ili kako to ne treba odigrati... imas AA u ruci, betaj...posebno oop... da, bacil bi da je betal nekaj tipa 3-4xbb |
|
 | |
sluga Full house

| Subject: Re: bolje malo zaraditi nego puno izgubiti 04.10.09 21:55 | |
| igral sam neke turnire u medjuvremenu pa cu sad samo josh dodati posto sam gotov s igrom: ako je vec limpal aseve onda svakak nije trebal niti imal razloga misliti da ja kradem betajuchi pola pota. to je druga greska. |
|
 | |
Bora Tajter Team Pokerica

Number of posts: 1127 Location: Zagreb Poker Site: RR poker Karma: 53
 | Subject: Re: bolje malo zaraditi nego puno izgubiti 04.10.09 23:44 | |
| slazem se ak ih je vec limpo i dobio tako sugav board, trebo ih se puno lake rijesit... |
|
 | |
| | bolje malo zaraditi nego puno izgubiti | |
|