| | Moneybookers - pitanja i odgovori | |
|
|
| Author | Message |
|---|
RedRaw Team Pokerica

Number of posts: 1828 Location: Zagreb Poker Site: PokerStars / PokerXe Karma: 81
 | Subject: Moneybookers - pitanja i odgovori 04.03.09 18:42 | |
| Ovo je sticky tema za sva pitanja koja imate vezano za Moneybookers i eventualne probleme koje vam "bookersi" pričinjavaju. Članak o Moneybookersu na pokerica.net možete pročitati ovdje: [You must be registered and logged in to see this link.]Otvaranje novih tema sa temom moneybookers se nece tolerirati te će se ili a) brisati, ili b) pridodavati u ovu temu. A je izglednije od B, tako da vodite računa da ako imate bilo što za reći o Moneybookersu, to ide ovamo i nigdje drugdje. Time će postići da se brže i efikasnije rješavaju problemi oko MBa jer će sve biti na istom mjestu.
Last edited by RedRaw on 26.06.10 15:59; edited 3 times in total |
|
 | |
bigi Jedan par

Number of posts: 30 Location: zg Poker Site: ft Karma: 0
 | Subject: Re: Moneybookers - pitanja i odgovori 10.04.09 14:59 | |
| eo vako
otvorio sam devizni u pbzu i dobio visu electron, stavio $10 na nju i idem je verificirat
kod verificiranja su mi skinuli 2,77 USD, provjerio sam preko pbz net bankinga i lijepo pise 2,77 USD
upisem taj iznos na moneybookers i kaze da nije dobar iznos sad trebam cekat 24h da bi opet pokusao, al ak nije sad uspjelo ne vidim zasto bi kasnije uspjelo
jel imo ko ovaj problem, kako ga rijesit?
hvala unaprijed na odgovorima |
|
 | |
RedRaw Team Pokerica

Number of posts: 1828 Location: Zagreb Poker Site: PokerStars / PokerXe Karma: 81
 | Subject: Re: Moneybookers - pitanja i odgovori 10.04.09 15:13 | |
| Koliko je meni poznato, ako udjes u moneybookers, s lijeve strane imas opciju HISTORY. Klikni na to i pogledaj koliko su ti stvarno skinuli s kartice. |
|
 | |
bigi Jedan par

| Subject: Re: Moneybookers - pitanja i odgovori 10.04.09 15:26 | |
| ha, ima u history pod failed transactions, i pise 2.44...a na pbz-ovom netbankingu pise 2.77
ko tu koga jebe |
|
 | |
mile88 Tris

Number of posts: 245 Location: Bjelovar Poker Site: Full Tilt Karma: 19
 | Subject: Re: Moneybookers - pitanja i odgovori 10.04.09 15:38 | |
| ja sam isto imao problema s tim. izvadaio sam visa electron karticu od pbz-a, isto tako isao ju verificirat na pbz net bankingu mi pise da mi je skinuto npr. 2,77$, ali ne da je skinuto sa moneybookersa nego nesto drugo nesjecam se vise. drug dan idem ponovno i pise da je skinuto 2,78$ ja upisem i opet nevalja i tek treci dan mi je pisalo da je skinuto sa moneybookersa 2,79$ i onda je bilo ok.
A znam da su neki imali i problema zato sto su im moneybookers i visa bili u razlicitim valutama. |
|
 | |
bigi Jedan par

| Subject: Re: Moneybookers - pitanja i odgovori 10.04.09 15:51 | |
| | mile88 wrote: | ja sam isto imao problema s tim. izvadaio sam visa electron karticu od pbz-a, isto tako isao ju verificirat na pbz net bankingu mi pise da mi je skinuto npr. 2,77$, ali ne da je skinuto sa moneybookersa nego nesto drugo nesjecam se vise. drug dan idem ponovno i pise da je skinuto 2,78$ ja upisem i opet nevalja i tek treci dan mi je pisalo da je skinuto sa moneybookersa 2,79$ i onda je bilo ok.
A znam da su neki imali i problema zato sto su im moneybookers i visa bili u razlicitim valutama. |
ovo kako je tebi bilo sam procitao na vise foruma. Samo me zanima, dali je MB tebi 3 puta skido sa racuna pare, ili su skinuli jednom, al ti je svaki dan drugacije pisalo na netbankingu? Ovo prvo mi se cini logicnije, al pitam da budem zicer.
Meni su visa i mb u istoj valuti (USD)
evo kako meni pise na pbz-ovoj stranici Datum valute Opis Isplata Stanje 10.04.2009. REZ.SRED.ZA ISPL.NA UREĐ.DR.BANAKA 2,77 USD 7,23 USD |
|
 | |
RedRaw Team Pokerica

| Subject: Re: Moneybookers - pitanja i odgovori 10.04.09 15:53 | |
| | bigi wrote: | ha, ima u history pod failed transactions, i pise 2.44...a na pbz-ovom netbankingu pise 2.77
ko tu koga jebe |
Mislim da je to zato sto banka novac pretvara u kune pa onda opet u dolare. Tako nesto.
Uglavnom, pogledaj direktno u moneybookers history sto pise i taj broj upisi i sve bi trebalo biti u redu.
Last edited by RedRaw on 10.04.09 16:40; edited 2 times in total |
|
 | |
silver Jedan par

Number of posts: 55 Location: HR Karma: 0
 | Subject: Re: Moneybookers - pitanja i odgovori 10.04.09 16:25 | |
| | bigi wrote: | eo vako
otvorio sam devizni u pbzu i dobio visu electron, stavio $10 na nju i idem je verificirat
kod verificiranja su mi skinuli 2,77 USD, provjerio sam preko pbz net bankinga i lijepo pise 2,77 USD
|
Pricekaj par dana i onda pogledaj iznos na net bankingu. Uvijek se promijeni za 0,01 ili 0,02. Znaci tvoj iznos je 2,75, 2,76 ili 2,78, 2,79. Uglavnom pricekaj dan,dva i onda prepisi iznos sa netbankinga. |
|
 | |
bigi Jedan par

| Subject: Re: Moneybookers - pitanja i odgovori 10.04.09 19:00 | |
| | RedRaw wrote: | | bigi wrote: | ha, ima u history pod failed transactions, i pise 2.44...a na pbz-ovom netbankingu pise 2.77
ko tu koga jebe |
Mislim da je to zato sto banka novac pretvara u kune pa onda opet u dolare. Tako nesto.
Uglavnom, pogledaj direktno u moneybookers history sto pise i taj broj upisi i sve bi trebalo biti u redu. |
znaci kad budem opet verifyo, skinut ce mi drugaciji iznos sa racuna...i onda da taj iznos prepisem samo iz historya?
nekako sumnjam da ce pisat u historyu prije nego upisem neki broj tamo |
|
 | |
RedRaw Team Pokerica

| Subject: Re: Moneybookers - pitanja i odgovori 10.04.09 19:10 | |
| Iskreno, ja kad sam verificirao nisam niti morao upisivati iznos koji su mi skinuli, ali poprilicno sam siguran da taj iznos mozes odmah u historyu vidjeti. Ukoliko tomu ne bude tako, predlazem ti da ili poslusas silvera ili da nazoves PBZ karticno poslovanje ili svojeg bank oficira i pitas njih. |
|
 | |
MakaKing Jedan par

Number of posts: 26 Location: BiH Poker Site: Full Tilt Poker Karma: 0
 | Subject: Re: Moneybookers - pitanja i odgovori 10.04.09 19:29 | |
| Moze li mi ko poslati 5-100000000000000000$ na moneybookers? |
|
 | |
bigi Jedan par

| Subject: Re: Moneybookers - pitanja i odgovori 11.04.09 15:16 | |
| da, evo na pzovoj stranici sad pise da su mi skinuli 2,72, a ne 2,77....no to opet nije 2,44 kako pise na mb-u. mozda ce se jos promijenit, vidjet cemo....
nego, proslo je 24h, opet sam iso na verify, pogledam u history nigdje nista ne pise...pogledam na pbzovoj stranici, stanje se uopce nije promijenilo, ko da mi nisu nista skinuli sa racuna
kolko znam to bi trebalo odmah pisat da su mi skinuli, a evo, nakon sat vremena jos nista. Nis, pricekat cu jos 2-3 sata i onda se krecem zivcirat |
|
 | |
zamorano11 Skala

Number of posts: 487 Location: Split Poker Site: Ongame Karma: 18
 | Subject: Re: Moneybookers - pitanja i odgovori 11.04.09 15:59 | |
| Sacekaj malo, vikend ,praznik itd. imao sam isti problem. nakon sta pbz to obradi kako triba, taj iznos upisi i to je to |
|
 | |
Adzivu Tris

Number of posts: 233 Location: Vukovar Poker Site: Poker Stars Karma: 9
 | Subject: Re: Moneybookers - pitanja i odgovori 11.04.09 19:24 | |
| | bigi wrote: | da, evo na pzovoj stranici sad pise da su mi skinuli 2,72, a ne 2,77....no to opet nije 2,44 kako pise na mb-u. mozda ce se jos promijenit, vidjet cemo....
nego, proslo je 24h, opet sam iso na verify, pogledam u history nigdje nista ne pise...pogledam na pbzovoj stranici, stanje se uopce nije promijenilo, ko da mi nisu nista skinuli sa racuna
kolko znam to bi trebalo odmah pisat da su mi skinuli, a evo, nakon sat vremena jos nista. Nis, pricekat cu jos 2-3 sata i onda se krecem zivcirat |
Samo ti jednom skinu. Ti sad samo moras upisat tocan iznos. Imo sam istih problema, i uvijek je PBZ fulo za cent-dva |
|
 | |
bigi Jedan par

| Subject: Re: Moneybookers - pitanja i odgovori 11.04.09 19:48 | |
| | Adzivu wrote: | | bigi wrote: | da, evo na pzovoj stranici sad pise da su mi skinuli 2,72, a ne 2,77....no to opet nije 2,44 kako pise na mb-u. mozda ce se jos promijenit, vidjet cemo....
Samo ti jednom skinu. Ti sad samo moras upisat tocan iznos. Imo sam istih problema, i uvijek je PBZ fulo za cent-dva |
aha, mislio sam da ti svaki put nanovo skinu...sad sam utipko 2.44 kako pise u historyu i kaze incorrect, pricekat cu par dana da se na pbzu pokaze pravi iznos i onda cu to napisat
kako si ti rijesio taj prob.? |
|
 | |
sluga Full house

Number of posts: 942 Location: Zagreb Poker Site: site Karma: 11
 | Subject: Re: Moneybookers - pitanja i odgovori 16.04.09 9:15 | |
| evo zakaj ne podnosim moneybookers, a moral sam ga koristiti pošto sam igral na ongame mrezi...
YOUR CURRENT TRANSACTION LIMITS
Your outgoing transaction limit [?] 12000.00 EUR / in any 90 day period
Remaining 9588.77 EUR
Your credit/debit card deposit limit 1500.00 EUR / in any 60 day period
Remaining 1102.00 EUR Your per transaction limit [?] 10000.00 EUR
Whitdraw 1.500,00 €
Credit Card (VISA cards only!) 0.00 EUR Credit card withdrawal limits exceeded. Please try again next week.
i sad mi stoji lova na moneybookersu i ja im mogu puhat. ovo kaj sam uspel podici nije islo 1500 odjednom, nije islo 3x500 nego su to bile neke sulude cifre koje su mi se nudile tipa 490,278,271,196,... |
|
 | |
zamorano11 Skala

| Subject: Re: Moneybookers - pitanja i odgovori 16.04.09 10:05 | |
| @ sluga - koristi opciju da povlacis direktno na bank account. cak dodje brze nego sa credit card opcijom i neces imat problem poput ovog sta si napisa |
|
 | |
sluga Full house

| Subject: Re: Moneybookers - pitanja i odgovori 16.04.09 14:58 | |
| hvala na savjetu. nisam htel dodavati tu opciju jerbo su me gnjavili i prije s hrpom papira. sad sam je dodal i bilo je vrlo jednostavno pa kad bi i moral poslati koju kopiju necega...wtf  uglavnom, lova je na putu, a kad bu dosla i kak je sve postupak...podijelit cu iskustvo radi drugih. c ya |
|
 | |
sluga Full house

| Subject: Re: Moneybookers - pitanja i odgovori 21.04.09 9:17 | |
| lova je stigla, znaci opcija radi bez problema i jednostavno je. treba ukucati swift banke i broj svog racuna. |
|
 | |
Dom Tris

Number of posts: 199 Location: Playboy Mansion Karma: 0
 | Subject: Re: Moneybookers - pitanja i odgovori 21.04.09 10:49 | |
| | sluga wrote: | | lova je stigla, znaci opcija radi bez problema i jednostavno je. treba ukucati swift banke i broj svog racuna. |
znači sad imaš za prebacit???hehehehe |
|
 | |
zamorano11 Skala

| Subject: Re: Moneybookers - pitanja i odgovori 21.04.09 13:39 | |
| | sluga wrote: | | lova je stigla, znaci opcija radi bez problema i jednostavno je. treba ukucati swift banke i broj svog racuna. |
 |
|
 | |
rasta68 Jedan par

Number of posts: 55 Location: Rijeka Poker Site: Pokerstars Karma: 3
 | Subject: Re: Moneybookers - pitanja i odgovori 29.04.09 9:07 | |
| Molim pomoć, jučer sam htjela uplatiti na PS 10$, preko Vise /Visa mi je u eurima, funkcioniralo je bez problema/, jučer su mi odbili, iako imam na računu. Ne znam da li se politika PBZ /vise/ promijenila, da li još netko uplaćuje preko Vise pa da je dobio negativan odgovor? Izvukla sam članak od Reda za Moneybookers, pa sam mislila otvoriti račun najednostavnije preko kartice, ali ne znam kako provjeriti da li su zabranili za internet kockanje? |
|
 | |
sluga Full house

| Subject: Re: Moneybookers - pitanja i odgovori 29.04.09 9:21 | |
| nista se nije promjenilo. visa sama po sebi ima nekih problema. [You must be registered and logged in to see this link.] |
|
 | |
Killian Tris

Number of posts: 145 Location: Croatia Poker Site: PokerStars / GoalWin Karma: 0
 | Subject: Re: Moneybookers - pitanja i odgovori 03.05.09 18:04 | |
| Vidim da se spominje withdraw sa MB-a preko bank accounta. E sad, ja ne bih bio ja kad ne bih imao par pitanja.
To dakle najbolje funkcionira preko Erstea, koliko sam skuzio, e sad posto neam tamo racun morat cu ga otic sutra otvorit, no zanima me koliko treba vremenski da se to osposobi (racun) i mogu li odmah isti dan withdrawati ili treba cekati?
Hvala!
edit: Sad sam tek procitao da treba samo swift banke i broj racuna. Sorry. Ali svejedno, posto se ne kuzim bas u to, jel taj swift uvijek isti za svaki racun tamo ili?
I jos jedno pitanje: Trenutno na MB-u imam reganu svoj racun u PBZu (onaj za VisuElectron koju koristim za uplate), to je dakle devizni racun, mogu li tamo withdrawati ili?
I @ Rasta68:
Treba Ti dolar kao valuta na PBZ Visi. Meni isto nije htjelo sa €, no ovako radi bez greske. Lijep pozdrav. |
|
 | |
zamorano11 Skala

| Subject: Re: Moneybookers - pitanja i odgovori 03.05.09 19:02 | |
| | Killian wrote: | Vidim da se spominje withdraw sa MB-a preko bank accounta. E sad, ja ne bih bio ja kad ne bih imao par pitanja.
To dakle najbolje funkcionira preko Erstea, koliko sam skuzio, e sad posto neam tamo racun morat cu ga otic sutra otvorit, no zanima me koliko treba vremenski da se to osposobi (racun) i mogu li odmah isti dan withdrawati ili treba cekati?
Hvala!
edit: Sad sam tek procitao da treba samo swift banke i broj racuna. Sorry. Ali svejedno, posto se ne kuzim bas u to, jel taj swift uvijek isti za svaki racun tamo ili?
I jos jedno pitanje: Trenutno na MB-u imam reganu svoj racun u PBZu (onaj za VisuElectron koju koristim za uplate), to je dakle devizni racun, mogu li tamo withdrawati ili?
I @ Rasta68:
Treba Ti dolar kao valuta na PBZ Visi. Meni isto nije htjelo sa €, no ovako radi bez greske. Lijep pozdrav. |
Ne treba ti racun u Erste banci ako imas devizni u PBZ. MOzes njega normalno koristit za uplate i isplate. |
|
 | |
| | Moneybookers - pitanja i odgovori | |
|