Pozdrav svima!
Evo, novi sam u ovoj zajednici i u stvari za sada nisam planirao ništa pisati nego za početak samo čitati i pratiti što se događa dok se malo ne upoznam sa okruženjem.
No, iskrsnuo mi je problem za koji ne znam kako da ga riješim, pa evo molim savjet od iskusnijih.

Naime, registrirao sam se na PokerStars, ulogirao, uplatio 50$ i odigrao jedan turnir (btw, bio sam drugi i osvojio još nekih 27$).
No, sada se pojavljuje problem.
Naime, stiže mi mail u kome mi njihov administrator piše da se po njihovim spoznajama ne nalazim na lokaciji koju sam naveo u registraciji i da mi je account suspendiran dok to ne provjere.
Naravno da sam poludio, jer mi je u registraciji sve točno. Osim toga, nekako mi se ne čini logično da me najprije suspendiraju, a tek onda provjeravaju. Da ne govorim o tome da mi baš i nije jasno kakav je problem za njih moja lokacija, ali dobro - kako rekoh sve sam točno napisao, pa tu ne može biti problema. Osim toga, malo mi je glupo (da ne upotrijebim težu riječ) da mi dopuste uplatu, a onda mi ne dopuste igrati. Dakle, moja lova stoji kod njih, a ja nemam pristupa do nje!
I sad to traje već 6 dana! Slao sam im još par mailova i žalio se na taj postupak, ali bez rezultata, za sada.
Dakle, ima li netko neko slično iskustvo i što mi preporučate u ovom slučaju?