|
50$ HU
5
2.7
12
| | Author | Message |
|---|
SnKzR Jedan par

Number of posts: 20 Location: Zagreb Poker Site: LuckyAce Karma: -9
 | Subject: 50$ HU 22.10.09 22:37 | |
| Evo bas neki dan me neka riba suckoutala... pa me zanima kako sam odigrao! Nemojte zamjerit nisam jos nikad prije postao hand pa ne znam koako to sve ide !  Protivnik me raizao s buttona oko 5$ Dobio sam Te sam reraizao na 15$, on plati! FLOP! Odem all in! Lik me prati i pokaze I na riveru ulovi  te je uhvatio svoju skalu! Otisao sam all in na flopu zato sto sam se bojao da nece opet nesto uloviti kao prosle ruke te da zastitim ruku! Dali sam trebao mozda graditi pot? koji je vec bio poprilicno veliki? ili samo betati te ga tako zastrasiti? jer puno puta kada je veliki pot all in izgleda ocajno ... stvarno sam zbunjen  . Steta sto sam konj i sto nikad ne brinem za bankroll menagmet te sam bankrotiro! Moram se pohvalit  dan prije sam od 5$ dosao na 100$ te me onda riba suckoutala i spusio jos jedan HU . |
|  | | ZDMitch Full house

Number of posts: 727 Location: ZD/ZG Poker Site: iPoker Network Karma: 39
 | Subject: Re: 50$ HU 22.10.09 22:58 | |
| Ne znan koliko sam kompetentan komentirat jer sam početnik u internet igri, ali eto reći ću što mislin čisto da drugi isprave moje razmišljanje ukoliko je krivo pa da i na tvom primjeru (a ne samo na svojima) našto naučin.
Ne znan na kojoj si poziciji bija na stolu, ali ovaj re-raise sa JJ bi i ja osobno napravija. Ali ne bi iša all-in na flopu. Raise bi napravija, i to pot size raise, ali ne bi iša all-in. Otvorena je mogućnost skale, trisa i full housea, a to su sve kombinacije jače od tvoje. Ja bi osobno raisea i čeka na turnu možda još jednog jacka. |
|  | | DisD Team Pokerica

Number of posts: 1430 Location: Zagreb Poker Site: Unibet, GoalWin, Party Poker, Expekt Karma: 71
 | Subject: Re: 50$ HU 22.10.09 23:10 | |
| Dobio si što svatko želi u pokeru, uložio si sve novce s puno jačom rukom i bio si favoit od 84 %! Nažalost protivniku se posrećilo! _________________ Šta ću bezveze, moram platiti!
|
|  | | Martini Team Pokerica

Number of posts: 426 Location: Zagreb Poker Site: Expekt Karma: 29
 | Subject: Re: 50$ HU 23.10.09 2:54 | |
| Nema veze što nisi prije postao i ovim putem ohrabrujem sve da postaju i komentiraju, bili početnici ili ne. Ipak za precizniji odgovor na pitanje, trebale bi neke činjenice koje nisi naveo - kolike stackove, odnosno koliko novaca ste imali ti i protivnik i na kojim pozicijama za stolom ste sjedili. Ako je to ruka odigrana na internetu trebao bi je stavit u hand-history konverter iopćenito slijedit upute za postanje u keš podforumu: http://www.pokericaforum.net/cash-igra-nl-pl-fl50-f1/smjernice-za-objavljivanje-u-forumu-cash-igra-t8.htm |
|  | | SnKzR Jedan par

Number of posts: 20 Location: Zagreb Poker Site: LuckyAce Karma: -9
 | Subject: Re: 50$ HU 23.10.09 9:18 | |
| | ZDMitch wrote: | Ne znan koliko sam kompetentan komentirat jer sam početnik u internet igri, ali eto reći ću što mislin čisto da drugi isprave moje razmišljanje ukoliko je krivo pa da i na tvom primjeru (a ne samo na svojima) našto naučin.
Ne znan na kojoj si poziciji bija na stolu, ali ovaj re-raise sa JJ bi i ja osobno napravija. Ali ne bi iša all-in na flopu. Raise bi napravija, i to pot size raise, ali ne bi iša all-in. Otvorena je mogućnost skale, trisa i full housea, a to su sve kombinacije jače od tvoje. Ja bi osobno raisea i čeka na turnu možda još jednog jacka. |
Smijesan si! |
|  | | mich_bjukenon Boja

Number of posts: 607 Location: zagorje zelene Poker Site: pokerstars Karma: 21
 | Subject: Re: 50$ HU 23.10.09 9:48 | |
| | SnKzR wrote: | | ZDMitch wrote: | Ne znan koliko sam kompetentan komentirat jer sam početnik u internet igri, ali eto reći ću što mislin čisto da drugi isprave moje razmišljanje ukoliko je krivo pa da i na tvom primjeru (a ne samo na svojima) našto naučin.
Smijesan si! |
neznam kaj je tu smijesno...kak si ti tocno zakljucio da on nije imal npr 97 ili 87 ili 67 ili u najgorem slucaju 55 ??? nebi iso allin nikako,pogotovo s JJ ,mozda malo veci bet posto je flop takav kakav je... |
|  | | ZDMitch Full house

Number of posts: 727 Location: ZD/ZG Poker Site: iPoker Network Karma: 39
 | Subject: Re: 50$ HU 23.10.09 10:49 | |
| | SnKzR wrote: | | ZDMitch wrote: | Ne znan koliko sam kompetentan komentirat jer sam početnik u internet igri, ali eto reći ću što mislin čisto da drugi isprave moje razmišljanje ukoliko je krivo pa da i na tvom primjeru (a ne samo na svojima) našto naučin.
Smijesan si! |
Naravno da jesan, ja sam šaljivdžija. Žene to vole.
Samo što se ode nisan šalija. Posipan se pepelom što komentiram a nisan stručnjak, ali svaka kombinacija koja uključuje sedmicu te beata, uključujući ovu s mog avatara. Meni to nije situacija za all-in, tebi je i to je to. |
|  | | |
| | Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |