|
|
| Author | Message |
|---|
drroy1x2 Boja

Number of posts: 640 Location: Zagreb Poker Site: Pokerstars, Unibet Karma: 17
 | Subject: Osvojio prvi turnir :-) 01.11.09 23:59 | |
| Nije puno, al ribu i to veseli... Osvojio sam prvi turnir, 500 ljudi expekt, i osvojio stage 1 ulaz za neki ecoop turnir.....pa da se pohvalim malo :-)))  molio bih dobru dušu ak može resizeat ovo da se bolje vidi :-) _________________ Festina lente !
|
|
 | |
Bora Tajter Team Pokerica

Number of posts: 1127 Location: Zagreb Poker Site: RR poker Karma: 53
 | Subject: Re: Osvojio prvi turnir :-) 02.11.09 0:14 | |
| cestitke, znam kak je meni bilo kad sam osvojio prvih 25 centi a tek kad sam turnir digo...  :D:D |
|
 | |
DisD Team Pokerica

Number of posts: 1422 Location: Zagreb Poker Site: Unibet, GoalWin, Party Poker, Expekt Karma: 68
 | Subject: Re: Osvojio prvi turnir :-) 02.11.09 0:22 | |
| Čestitke! Guraj bager _________________ Šta ću bezveze, moram platiti!
|
|
 | |
drroy1x2 Boja

| Subject: Re: Osvojio prvi turnir :-) 02.11.09 0:23 | |
| fala, boris :-)  evo tu se bolje vidi :-) _________________ Festina lente !
|
|
 | |
drroy1x2 Boja

| Subject: Re: Osvojio prvi turnir :-) 02.11.09 0:28 | |
| najveća mi guba bilo kad je ovaj sta je zavrsio 3. navijao za mene na chatu jer ga je ovaj kaj je drugi izbacio.... ono u can do it, cmon ..... a ja bio na 220K a ovaj na 530K u tom trenu  sorry ak kome izgleda da pretjerujem u zadovoljstvu, al meni je to sve super ovaj tren  _________________ Festina lente !
|
|
 | |
mile88 Tris

Number of posts: 245 Location: Bjelovar Poker Site: Full Tilt Karma: 19
 | Subject: Re: Osvojio prvi turnir :-) 02.11.09 0:29 | |
| Cestitam! Sretno na ECOOP-u!!! |
|
 | |
drroy1x2 Boja

| Subject: Re: Osvojio prvi turnir :-) 02.11.09 0:36 | |
| tnx disd i mile...
koliko sam vidio stage1 ostalih ecoopa, oko 10 judi je regano samo jedno mjesto ide u finalni turnir... bit će taf sigurno.... _________________ Festina lente !
|
|
 | |
Dickens Tris

Number of posts: 202 Location: on the way to bustoville Poker Site: PS, FT, T Karma: 5
 | Subject: Re: Osvojio prvi turnir :-) 02.11.09 0:38 | |
| Cestitam... nije malo pregaziti 500 ljudi... |
|
 | |
Purger Jedan par

Number of posts: 27 Location: Zagreb Poker Site: Poker Stars Karma: 5
 | Subject: Re: Osvojio prvi turnir :-) 02.11.09 0:46 | |
| Finoooo ribo, proplivao si  ... na expektu sam se davnih  dana zakačio  za holdem osvojivšo okruglo  67$ na freerollu |
|
 | |
drroy1x2 Boja

| Subject: Re: Osvojio prvi turnir :-) 02.11.09 0:53 | |
| tnx dickens... fala D. , nadam se da će biti još uspjeha uskoro, čitam knjigice sve u 16 :-) sam da znaš da igram freerollove i za karibe za prvi mjesec :-P  _________________ Festina lente !
|
|
 | |
Martini Team Pokerica

Number of posts: 425 Location: Zagreb Poker Site: Expekt Karma: 29
 | Subject: Re: Osvojio prvi turnir :-) 02.11.09 1:12 | |
| Čestitam Doktore i guraj bager! |
|
 | |
Angell Dva para

Number of posts: 115 Location: SB Poker Site: pending... Karma: 3
 | Subject: Re: Osvojio prvi turnir :-) 02.11.09 6:25 | |
| Svaka cast, pobjediti 500 ljudi na freerolu nije lako, pogotovo prezivjeti pocetak. Ako nastavis, ove zime nece ti trebat skije i pancerice vec kupaci i suncane za karibe Sretno  |
|
 | |
Dirk_Diger Set

Number of posts: 316 Location: Makarska Poker Site: Unibet Karma: 29
 | Subject: Re: Osvojio prvi turnir :-) 02.11.09 6:55 | |
| |
|
 | |
ZDMitch Full house

Number of posts: 727 Location: ZD/ZG Poker Site: iPoker Network Karma: 39
 | Subject: Re: Osvojio prvi turnir :-) 02.11.09 6:59 | |
| Čestitke kolega i samo naprid! Meni je nedavno jako malo falilo da osvojim svoj prvi (završija sam 3.) tako da se jedva čekan naći u tvojoj koži i osjetit slast pobjede  |
|
 | |
drroy1x2 Boja

| Subject: Re: Osvojio prvi turnir :-) 02.11.09 7:52 | |
| fala, ljudi, na čestitci i podršci.... siguran sam da je to i vaša (forumska) zasluga jer sam u ovo kratko vrijeme dosta ovdje naučio....  _________________ Festina lente !
|
|
 | |
RedRaw Team Pokerica

Number of posts: 1809 Location: Zagreb Poker Site: PokerStars / PartyPoker Karma: 81
 | Subject: Re: Osvojio prvi turnir :-) 02.11.09 11:51 | |
| Nadam se da je tako, i nadam se da ces jos vise i nauciti te da ces imati jos i bolje rezultate! |
|
 | |
debakl Skala

Number of posts: 479 Location: south Poker Site: sve Karma: 29
 | Subject: Re: Osvojio prvi turnir :-) 02.11.09 13:44 | |
|  a eto i ja ću stavit svoju sliku kad se svi nešto hvale...kao što vidite nick mi je jako karakterističan  ...a turnir ono upad 10 centi...3600 ljudi...na kraju 17...velike novce sam diga  ...al opet koliko sam uložija više je nego dobro(100 puta više)...sasvim sam ok odigrao...ispao sa AJ protiv AA...tipično...da nije bilo 5 ujutro virujen da bi bija među 5...iza mene još ostali jedan slovenac i bosanac...sa slovencem odlična suradnja  |
|
 | |
ZDMitch Full house

| |
 | |
drroy1x2 Boja

| Subject: Re: Osvojio prvi turnir :-) 03.11.09 0:17 | |
| igrao sam na bawu onaj aussie satelit kvale, 4000 ljudi, 150 dobija semifinale ticket... 46. sam bio... aussies here i come  _________________ Festina lente !
|
|
 | |
drroy1x2 Boja

| Subject: Re: Osvojio prvi turnir :-) 06.11.09 1:40 | |
| |
|
 | |

| Subject: Re: Osvojio prvi turnir :-) 06.11.09 9:23 | |
| cestitke, nije bio pot limit nego fixed limit holdem.... mislim da ti je to definitino dobra stvar da nemres zgurat s 5 8 all in A 10 5 board prek preflop rejza i rerejza na flopu  |
|
 | |
drroy1x2 Boja

| Subject: Re: Osvojio prvi turnir :-) 06.11.09 9:50 | |
| fala... da, fixed limit, to sam pisao jos pod dojmom nego u vezi te ruke, netko je iskomentirao da sam gurao all in s 8 high što nije bilo točno, a kod mog guranja allina imao sam 9+2 outsa , zbog čega sam mislio da treba ići do kraja... čekao sam fleš ili peticu(e), a pretpostavio sam da nisi jači od jednog ili dva para + stalno si komentirao kako si umoran, što bi moglo psihološki bit "ajd idem pa kak bude , ionako trebam ić spavat(ili tjerat rake race dalje)" stavi se u moju tadašnju perspektivu...  a to kaj sam poslije ispao s AA to je bio veći bad  _________________ Festina lente !
|
|
 | |

| Subject: Re: Osvojio prvi turnir :-) 06.11.09 10:50 | |
| da al si platio rejz prije flopa s 5 8 i onda platio rerejz na flopu s botom parom sto je vec samiim time bilo jako lose.... a za AA jbg desava se ... |
|
 | |
drroy1x2 Boja

| Subject: Re: Osvojio prvi turnir :-) 06.11.09 11:40 | |
| da, slažem se da možda nisam trebao plaćati preflop rejz, a razlog zašto sam platio je, mislim, bio što x ruku prije toga nisam dobio neš za igrat, a mislim da sam bio UTG pozicija i da nas nije puno išlo u ruku, pa mi je logika bilo wtf idem bar vidjet flop ako je već suited, a eventualno drugačiji flop pružao je možebitno mogućnost i za skalu ( možda i u boji) ...
mislim da nije bio prevelik preflop raise, a kad sam vidio flop, onda sam platio rerejz s botom parom prvenstveno radi mogućeg fleša, a tek zatim i zbog petica.
anyway, nije mi žao ni što sam ušao ni što sam spušio tu ruku, jedno iskustvo više...
to je upravo razlog zašto i igram ligu ove godine, a ne neka ambicija da budem u varšavi...
da s ljudima mogu iskomentirati lošu ruku ili pak dobru...
btw ako se sjećaš ruke s flopanim pokerom osmica, jesam li mogao to bolje odigrati da izvučem više čipova, a s obzirom da nas je 4 bilo u tom hendu ? _________________ Festina lente !
|
|
 | |
ZDMitch Full house

| Subject: Re: Osvojio prvi turnir :-) 18.11.09 23:45 | |
| Ako se multitable SNG smatra turnirom onda sam ja večeras osvojia svoj prvi. 30 ljudi, ja prvi, vratija sve što mi je zla srića uzela tokom ova dva dana i još malkice više od toga  Ako se MT SNG ne smatra turnirom, onda još moran čekat za postat u ovaj topic  |
|
 | |
|