pokerica.net poker forum

strategija - analiza - coaching - rakeback - bonusi - cash game - turniri - dnevnici - online - live

Pokerica.netPokerica.net  HomeHome  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  

Koma^ 5 5 1
Share | 

Koma^

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Buzatore
Jedan par
Jedan par

Number of posts: 27
Poker Site: Pokerstars

PostSubject: Koma^   05.11.09 15:04

Dakle još sam popriličan njub i to, uplatio sam par puta po 10-20 dolara, i ispušio jer još učim, pokušavam svašta itd.
Uglavnom, nekidan uplatim 20$, padnem na 4$ i sa tih 4$ se u roku 2 dana dignem na 100$, divio sam se sam sebi~
I dođem pred 2 dana pijan ko sikira sa 2 frenda doma, i spušim tih 100$ u roku 2min. Debil sam.
Back to top Go down
Dr.Greenthumb
Boja
Boja

Number of posts: 553
Poker Site: Poker Site

PostSubject: Re: Koma^   05.11.09 15:54

Hehehe..nisi ni prvi ni zadnji kome se to dogodilo..Al sad bar znaš di si pogriješio pa ubuduće vjerovatno nećeš mrtav pijan s 2 frenda ić igrat..ili možda hoćeš..jer ja sam sličnu grešku ponovio par puta dok nisam shvatio..Donošenje dobrih odluka nije samo bitno u igri već i u svemu vezanom uz nju..Probaj svaki put prije nego kreneš halat barem desetak sekundi razmisliti o tome postoji li nešto što te trenutačno jebe,ili bilo kakav faktor koji bi mogao utjecati na tvoje prosuđivanje te time i igru..I probaj tako svaki put prije igre..Pozdrav i trijezno Very Happy
Back to top Go down
delboy
Jedan par
Jedan par

Number of posts: 28
Poker Site: Pokerstars

PostSubject: Re: Koma^   05.11.09 15:57

i pokusaj foldat...nije losa stvar,znas...Razz
Back to top Go down
Buzatore
Jedan par
Jedan par