|
| Author | Message |
|---|
munjoz Dva para

Number of posts: 115 Location: rijeka Poker Site: everest Karma: 5
 | Subject: moja prva 100tka 07.11.09 0:40 | |
| evo da se pohvalim malo...on line igram tek 2 mjeseca...prosli mjesec sam vise citao knjige i ucio o texas holdemu i strategiji a ovaj sam odlucio malo vise igrat i ovo je rezultat...za sada...znam da je vecini vas 100$ smjesna cifra ali posto sam ja tek na pocetku za mene je to  |
|
 | |
RedRaw Team Pokerica

Number of posts: 1828 Location: Zagreb Poker Site: PokerStars / PokerXe Karma: 81
 | Subject: Re: moja prva 100tka 07.11.09 1:41 | |
| Meni moram priznati da ide cak malo na zivce da ljudi govore da je $100 smjesna cifra jer znam kako je meni bilo kada sam to igrao i nikako mi nije bilo smjesno, i pamtim i danas i uvijek cu pamtiti s koliko sam poceo i kako mi je bilo i do kuda sam dogurao... To zelim i svim clanovima ovog portala i foruma.... prema tome.. samo iskrene cestitke i nadam se da ce u buducnosti ti iznosi biti i veci i oni koji ce tebe zadovoljavati. |
|
 | |
BosnaPonosna Dva para

Number of posts: 84 Location: Kaštela Poker Site: GoalWin Karma: 7
 | Subject: Re: moja prva 100tka 07.11.09 2:30 | |
| Ja sam nakon prvih 100 zarađenih mislia da sam Bog pokera  |
|
 | |
drroy1x2 Boja

Number of posts: 640 Location: Zagreb Poker Site: Pokerstars, Unibet Karma: 17
 | Subject: Re: moja prva 100tka 07.11.09 3:58 | |
| čestitke , munjoz, držim fige da nastaviš trend i u prosincu.... _________________ Festina lente !
|
|
 | |
Bora Tajter Team Pokerica

Number of posts: 1127 Location: Zagreb Poker Site: RR poker Karma: 53
 | Subject: Re: moja prva 100tka 07.11.09 5:46 | |
| | RedRaw wrote: | | Meni moram priznati da ide cak malo na zivce da ljudi govore da je $100 smjesna cifra jer znam kako je meni bilo kada sam to igrao i nikako mi nije bilo smjesno, i pamtim i danas i uvijek cu pamtiti s koliko sam poceo i kako mi je bilo i do kuda sam dogurao... To zelim i svim clanovima ovog portala i foruma.... prema tome.. samo iskrene cestitke i nadam se da ce u buducnosti ti iznosi biti i veci i oni koji ce tebe zadovoljavati. |
+1
dosta novih misle da su svi ovdje vrhunski igraci koji vec zaraduju basnoslovne cifre a u biti takvih je samo par.
meni je cura poslala neki dan por koju sam joj poslo (prije nekih godinu dana) da sam osvojio 54 $ na freerolu, jos uvijek znam nabrojat sve prve dobitke, uspone i padove i znam da sam sa svakim dobitkom prezadovoljan.
mislim da je poker u pocetku najbolje dozivit kao uzitak u kojem se da ponesto zaradit bar sam ga ja tak dozivljavo, s vremenom si zadajes nove ciljeve, tezis napredku itd...
cestitke za prvu stotku  |
|
 | |
DisD Team Pokerica

Number of posts: 1430 Location: Zagreb Poker Site: Unibet, GoalWin, Party Poker, Expekt Karma: 71
 | Subject: Re: moja prva 100tka 07.11.09 11:08 | |
| Čestitke! _________________ Šta ću bezveze, moram platiti!
|
|
 | |
eSco Pokerica

Number of posts: 1813 Location: LOL Poker Site: CSB Karma: 93
 | Subject: Re: moja prva 100tka 07.11.09 12:06 | |
| congrats! btw kakav je to graf? poker office? |
|
 | |
RedRaw Team Pokerica

Number of posts: 1828 Location: Zagreb Poker Site: PokerStars / PokerXe Karma: 81
 | Subject: Re: moja prva 100tka 07.11.09 12:36 | |
| datumi su malo krivi cini mi se  |
|
 | |
ZDMitch Full house

Number of posts: 727 Location: ZD/ZG Poker Site: iPoker Network Karma: 39
 | Subject: Re: moja prva 100tka 07.11.09 13:05 | |
| | eSco wrote: | congrats! btw kakav je to graf? poker office? |
Pokerstrategy, sudeći po logo-u... |
|
 | |
Dickens Tris

Number of posts: 202 Location: on the way to bustoville Poker Site: PS, FT, T Karma: 5
 | Subject: Re: moja prva 100tka 07.11.09 13:11 | |
| Cestitam...
koji stakesi? po grafu mi se cini NL10... |
|
 | |
munjoz Dva para

| Subject: Re: moja prva 100tka 07.11.09 14:24 | |
| graf je sa elefanta...taj program sam skinuo sa PS..i da igram NL10 i ne namjeravam u nekoj bliskoj buducnosti ic na 25...ne jurim za nekom zaradom..samo da nije minus i ja sretan....hvala svima na cestitkama  |
|
 | |
RedRaw Team Pokerica

| Subject: Re: moja prva 100tka 07.11.09 14:41 | |
| |
|
 | |
silver Jedan par

Number of posts: 55 Location: HR Karma: 0
 | Subject: Re: moja prva 100tka 07.11.09 16:20 | |
| Cestitke! 100$ plusa na NL10 u manje od 3k handova je odlican rezultat! |
|
 | |
shteva Tris

Number of posts: 189 Location: V.Gorica Poker Site: mansion poker Karma: 3
 | Subject: Re: moja prva 100tka 07.11.09 16:51 | |
| Koristis i materijale od PS ? SSS ili BSS? |
|
 | |
munjoz Dva para

| Subject: Re: moja prva 100tka 07.11.09 17:05 | |
| danas nisam bas imao srece sa kartama....a i kada bi dobio neki mali par ili konektorse bio bi UTG pa reko nista morat ces pocet 'krast' i na kraju sam nakrao 15$  inace igram NL10 na 4 stola  sada mali odmor..pa odigrat jos sat-dva pa onda kod djevojke na filmsku vecer  |
|
 | |
munjoz Dva para

| Subject: Re: moja prva 100tka 07.11.09 17:07 | |
| igram DS..ulaz je sa min.5 a max.30$..ja ulazim sa 10$...nemam dovoljno love da bi ulazio sa vecim iznosom |
|
 | |
munjoz Dva para

| Subject: Re: moja prva 100tka 07.11.09 17:54 | |
| da ne otvaram novu temu cu ovdje pitat...jel netko primjetio neku ucestalost u djeljenju sto se tice community cards??npr. ja sam skuzio da ako na flopu padnu 3 male karte i na turnu i na riveru ce u vecini puta doc male karte |
|
 | |
shteva Tris

Number of posts: 189 Location: V.Gorica Poker Site: mansion poker Karma: 3
 | Subject: Re: moja prva 100tka 07.11.09 19:01 | |
| | munjoz wrote: | | da ne otvaram novu temu cu ovdje pitat...jel netko primjetio neku ucestalost u djeljenju sto se tice community cards??npr. ja sam skuzio da ako na flopu padnu 3 male karte i na turnu i na riveru ce u vecini puta doc male karte |
To ima smisla jedino ako su igraci krcati jakim kartama.... al ti to nemozes znati pa ni nemozes racunati na to... |
|
 | |
Bora Tajter Team Pokerica

Number of posts: 1127 Location: Zagreb Poker Site: RR poker Karma: 53
 | Subject: Re: moja prva 100tka 07.11.09 19:14 | |
| | munjoz wrote: | | da ne otvaram novu temu cu ovdje pitat...jel netko primjetio neku ucestalost u djeljenju sto se tice community cards??npr. ja sam skuzio da ako na flopu padnu 3 male karte i na turnu i na riveru ce u vecini puta doc male karte |
neam ti to pravila, karte dolaze random i bolje je ne zamarat se i pokusavat predvidat koja ce slijedeca karta doc.... |
|
 | |
Irac Full house

Number of posts: 715 Location: Pokerica Poker Site: Talijanske Karma: 23
 | Subject: Re: moja prva 100tka 07.11.09 21:25 | |
| čestitke  |
|
 | |
|