frog Jedan par

Number of posts: 21 Location: rijeka Poker Site: nijedan specijalno Karma: 0
 | Subject: prve pare,ajmo rec !! 17.11.09 19:58 | |
| evo ja sam napokon rijesio onaj kviz na poker strategy-u i naravno odmah na stolove,na 0:25/0:50 zaradim 12 dolara pa rekoh idem na visi rang,na 1/2 dolara spusim tih 12 i jos 10 i kako dan ide dalje zgubim jos 10 dolara,reko i nije to bas lako kako sam mislio ....  i onda rekoh idem ja na ono sta sam do sad radio i nije mi lose islo a to su turniri i SnG udjem u neki turnir sa 0.10 buy in,5600 igraca,zavrsio sam 56 i dobio dva dolara,al skuzim da mi to pre dugo traje pa rekoh idem na SnG 27 ljudi, i nakon sta sam 4-5 puta bio vodeci po cipovima pa ih gubio nadjem se na finalnom stolu sa srednjim chip stackom,i malo po malo dosao do heds up to bas neznam igrati pa sam izgubio iako sam vodio sa cipovima na pocetku,svaki puta sa asom a on neke karte tipa K 7,uglavnom nije mi zao. tako da se mogu pohvaliti sa prvih dobivenih 7.50 dolara ili 7 nisam siguran. toliko od mene za sad do iduceg puta (ako bude iduceg puta) |
|
ZDMitch Full house

Number of posts: 727 Location: ZD/ZG Poker Site: iPoker Network Karma: 39
 | Subject: Re: prve pare,ajmo rec !! 17.11.09 20:03 | |
| | frog wrote: | | evo ja sam napokon rijesio onaj kviz na poker strategy-u i naravno odmah na stolove,na 0:25/0:50 zaradim 12 dolara pa rekoh idem na visi rang,na 1/2 dolara spusim tih 12 i jos 10 |
Čisto za svoju korist pročitaj dnevnik dfable-a.  Tamo se razvila rasprava na ovu temu. |
|
shteva Tris

Number of posts: 189 Location: V.Gorica Poker Site: mansion poker Karma: 3
 | Subject: Re: prve pare,ajmo rec !! 17.11.09 20:08 | |
| Prva lekcija na pokerstrategyu. BRM. Procitaj ju jos par puta dok ne skuzis. |
|
Dr.Greenthumb Boja

Number of posts: 552 Location: Dislocation Poker Site: Poker Site Karma: 58
 | Subject: Re: prve pare,ajmo rec !! 17.11.09 21:12 | |
| Jel ti to imaš neku superuberfcknreallycrazyshit shortstack strategiju kad sa 30-40 $ ideš na 100/200 limite?  |
|
Irac Full house

Number of posts: 715 Location: Pokerica Poker Site: Talijanske Karma: 23
 | Subject: Re: prve pare,ajmo rec !! 17.11.09 21:16 | |
| ima bankroll 10 tisuca dolara |
|
frog Jedan par

Number of posts: 21 Location: rijeka Poker Site: nijedan specijalno Karma: 0
 | Subject: Re: prve pare,ajmo rec !! 17.11.09 22:32 | |
| ma isao sam probati,nisam planirao igrati tu nego samo da vidim kako je.. zato sam se i prebacio na manje kasnije,samo sta nisam mislio bas toliko izgubiti,sad mi je recimo jasno kak neko igra 5 stolova,jer je meni to skoro pa bilo neshvatljivo,al sad vidim da tamo dok dobijes ruku za igrati komotno mozes odigrati jedan sah ili nesto tako. inace evo da se pohvalim jos jednom,na SnG od 45 ljudi ulaz 25 centi sam bio 4. bio sam chip lider na finalnom stolu ali su me ubila 3 losije ruke koje su mi pokupile zetone,jos 11 dolara i na 0 sam,a posto sutra pocinjem raditi to cu stici za 15 dana ovim tempom  ( Ali nema veze meni se nikamo ne zuri, ja cu pomalo jer ni neznam kak bi dignuo novce da ih slucajno osvojim tako da... inace hvala na savjetima,prouciti cu to sutra ili ovih dana kad budem stigao,i ako mi netko moze napisati osnove heads up igre,jer to jos nisam dobio,uvijek ispadnem nadam se da nisam naporan ali mene ovo veseli inace igram na pokerstarsu pod nickom frogstock pa ako naletite javite se. |
|
Dr.Greenthumb Boja

Number of posts: 552 Location: Dislocation Poker Site: Poker Site Karma: 58
 | Subject: Re: prve pare,ajmo rec !! 19.11.09 15:37 | |
| Samo polako,nigdje ti se ne zuri,vrijeme je na tvojoj strani i zato samo nemoj srljat na veće limite sa premalo love i znanja..Za HU igru bi bilo bolje da ti netko drugi pomogne..Uglavnom sretno.. |
|