|
glupa pitanja ali moram!!!
5
3
4
| | glupa pitanja ali moram!!! | |
| | Author | Message |
|---|
frog Jedan par

Number of posts: 21 Location: rijeka Poker Site: nijedan specijalno Karma: 0
 | Subject: glupa pitanja ali moram!!! 20.11.09 22:14 | |
| dakle ovako dajte mi molim vas objasnite posto sam skoroz novi u ovoj igri kako je moguce da bolje igram na malo jacim mikro limita od onih slabijih,recimo moj bank roll je maleni i ja po bank manageru igram minimalne uplate i tamo redovito ali REDOVITO !!! gubim pare ali ako recimo odem na 0:5/0.10 tamo se nakon nekog vremena dignem za par dolara e da i napomena na poker starsima mi se jos nikada ALI nikada nije dogodilo da ja na QQ,KK,JJ 10 ili takve kombinacije mene nakon flopa na kojem je mala karta uvijek poklopi netko s AA koji je pratio,govorim recimo u zadnja 4 dana meni se to dogodi 11 puta,jednostavno nevjerojatno i onda mi sav visesatni trud ode u k...,mislim znam ja da treba pomalo igrati i pomalo raditi na chip stacku ali ovo mi skroz nevjerojatno osim u tim situacijama AA sam vidio jos samo dva puta od ukupnog broja ruku sta sam odigrao,tako da sam svaki dan 1 dolar u minusu jer si ne dozvoljavam da vise upadnem ali dan je gotovo redovito u minusu.jer nakon toga vise ne igram,stavim dolar i igram 3 sata dodjem do recimo 4 i onda takav razvoj situacije,molio bi da ne vrjedjate ako je moguce ipak mi je sve ovo novo.
Dalje imam 30.87 onih vip bodova na poker starsima pa mi molim objasnite sta to znaci?? e da i ako bi mi molim vas netko zaprzio pa poslao tu skolu pokera ,ja platim postarinu i sve,jer imam ogranicen promet od 2 giga,tj iduci mi je 200 kn na homboxu pa mi je gledanje isjecaka skup sport |
|  | | ZDMitch Full house

Number of posts: 727 Location: ZD/ZG Poker Site: iPoker Network Karma: 39
 | Subject: Re: glupa pitanja ali moram!!! 20.11.09 22:20 | |
| Jesi li proba igrati turnire? Zvučat će glupo, ali meni puno bolje idu SNG i MTT od casha, i to osjetno. Možda si više turnirski tip igrača... ne znaš dok ne probaš. Inače, kad sve što si napisa zbrojin i oduzmen ja nisan uopće ubra koje je točno pitanje  |
|  | | frog Jedan par

| Subject: Re: glupa pitanja ali moram!!! 20.11.09 22:37 | |
| probao sam,mislim da mi to bolje ide,aliovdje za svaku ruku mizes dobiti recimo 20 centi,a na SnG sa 45 ljudi i buy in od 0.25 centi mislim da ako udjes u 5 dobijes 38 centi prvi 3 dolara sta nije ni malo lose ali mi se vise puta neda 3 sata sjediti da bi bio 6.
Ja jos isprobavam kako to sve funkcionira pa me ima po svuda,recimo krenuo sam na ove stolove od 6-9 ljudi s taktikom iz turnira sta je bila jako velika greska ali onda sam isao gledati malo kako ovi igraju po dolar dva pa sam se prilagodio,sad mi i je najizglednije da cu se posvetiti samo turnirima i SnG al pitanje sta se tice oviha aseva je dali je to moguce??? posto sam prve pare dobio od poker startegija dali ce mi ti vip bodovi biti uplaceni na racun ili ne,ili barem dio,cisto informacije radi?? i dali bi mi netko poslao postom na dvd-u skolu pokera jer mi je skup gledati je online |
|  | | Beki89 Skala

Number of posts: 407 Location: Zagreb Poker Site: GoPlayClub - Entraction Network Karma: 30
 | Subject: Re: glupa pitanja ali moram!!! 20.11.09 22:55 | |
| | frog wrote: | sta se tice oviha aseva je dali je to moguce
|
ako se dogodilo, moguce je...
| frog wrote: | i dali bi mi netko poslao postom na dvd-u skolu pokera jer mi je skup gledati je online
|
ne znam na sto tocno mislis, ali uglavnom... ne znam bas dal postoji neki dvd koji je tolko kvalitetan ko neka knjiga... ugl... ako ti je skupo gledati video materijal, ima na netu hrpa hrpa clanaka, blogova, hendova i foruma gdje ce svakako skupit ponesto znanja ako ces se kvalitetno posvetit tome... |
|  | | frog Jedan par

| Subject: Re: glupa pitanja ali moram!!! 21.11.09 12:24 | |
| pa trudim se citati po netu koliko mogu,nije to neka kolicina podataka ali ipak ... Mene osobno bi interesiralo ako vec nema negdje pa da me se uputi na tu starnicu ili blog a sta se tice dvda,mislio sam nesto tipa najcesce pogreske vrijednosti karata u odredjenim pozicijama protiv odredjenih tipova igraca,i sl,znam da bi to bilo najvjerojatnije u par izdanja dvd,ali bi meni bilo od velike pomoci,ne namjeravam se tih stvari drzati ko pijan plota ali recimo da bi mi pomoglo o opcem razumjevanju pokera (znaci nesto kao recimo odigrana ruka bez pokazivanja karti na kraju i onda analiza nekih od strucnjaka ovdje na forumu igre jednog i drugog igraca i onda se pokaze ruka na kraju ko je odnio pot).znaci ono sta rade sa postavljenim rukama i pozicijama heroja ali u vizualnom kontekstu. vjerujem da bi interes za to bio poprilican. e da imam i jos jedno pitanje sta se tice igre za novac online,i ovo me interesira da znam kako bi se postavio prema igri kao takvoj a da na kraju budem u plusu. naime meni se kao i vecini pocetnika dogadja da izgubim kontrolu nad sobom nakon nekog vremena i onda naravno grijesim puno vise nego inace i to se adekvatno odrazava na moj BRM,e sad mene interesira kako da se postavim prema novcu prije nego sjednem za stol,jer ovo 1 dolar dnevno mi ocito ne pali,jer ga uvijek izgubim pa me interesira kako se vi postavljate prije same igre,recimo nakon sta osvojim dolar dizem se sa stola,da igram naljbolje sta mogu i ako vidim da neide maknem se,ja imam tipicnu kockarsku narav pa ako ne odnesem sve ne odlazim dok ne izgubim pa me interesiraju vasa razmisljana i sl. |
|  | | tarzan Set

Number of posts: 253 Location: džungla Poker Site: jungle poker ;) Karma: 24
 | Subject: Re: glupa pitanja ali moram!!! 21.11.09 13:03 | |
| Prva stvar, nauči pravilno koristiti točke, zareze, velika slova i sl. Druga stvar, jednostavnije se izražavaj. Imaš previše višestrukih nezavisno složenih rečenica. Boli me glava dok pokušavam čitat to što pišeš. Treća stvar, koristi odlomke da razdvojiš tekst u smislene cjeline.
Bankroll management postoji zato da se ne zamaraš s time što spominješ nego da ti jedina stvar na umu bude da igraš ispravno. Ako nemas banku, nemoj igrat cash nego igraj SNG turnire. |
|  | | frog Jedan par

| Subject: Re: glupa pitanja ali moram!!! 21.11.09 18:45 | |
| imao ih je i senoa :  ))) |
|  | | | | glupa pitanja ali moram!!! | |
|
Similar topics |  |
|
| | Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |