| | Prokletstvo di god odem.... | |
|
| Author | Message |
|---|
snegi Skala

Number of posts: 478 Location: Velika Gorica Poker Site: Kaj s njim? ne kužim ovo... Karma: 1
 | Subject: Prokletstvo di god odem.... 13.03.09 19:22 | |
| stvarno ih je danas mnoštvo bilo ali ova dva su mi najjača stvarno mi nije jasno da sam takav baksus... nisam napravio ništa predugo i stalno zbog ovakvih sranja, di god odem, isto sranje... a ova usrana statistika je priča za sebe, što su mi veće šanse za pobjedu ja to više gubim za popizdit...
http://www.pokerhand.org/?3976536 http://www.pokerhand.org/?3975942 |
|
 | |
paranoid80 Jedan par

Number of posts: 45 Location: Dubrovnik Poker Site: pokerstars Karma: 0
 | Subject: Re: Prokletstvo di god odem.... 20.03.09 15:01 | |
| snegi ti si legenda  pobornik sam teze da misliš ono što jesi! probaj s više pozitive ulaziti na turnire i sjedati za stolove i igra ce ti postati uspješnija, znam da zvuci skroz blesavo al nemaš što izgubiti. Znam, teško je to prebaciti u glavi pogotovo ako imaš loših iskustava iz prošlosti ali teži tome. sretno! |
|
 | |
Dom Tris

Number of posts: 199 Location: Playboy Mansion Karma: 0
 | Subject: Re: Prokletstvo di god odem.... 20.03.09 18:27 | |
| snegi neam riječi majke mi evo....lik plača na devu i gađa ga skala....strašno....majke mi ovo bi trebalo stavit ove natkupe koje ti imaš u nekakav srcedrapajući film..majke mi 8 oskara ti ne gine.... |
|
 | |
snegi Skala

Number of posts: 478 Location: Velika Gorica Poker Site: Kaj s njim? ne kužim ovo... Karma: 1
 | Subject: Re: Prokletstvo di god odem.... 22.03.09 12:26 | |
| a šta ćeš... barem u nećem sam dobar hehe |
|
 | |
DisD Team Pokerica

Number of posts: 1429 Location: Zagreb Poker Site: Unibet, GoalWin, Party Poker, Expekt Karma: 68
 | Subject: Re: Prokletstvo di god odem.... 22.03.09 13:00 | |
| Neugodno snegi, jebiga mislim da ti Frane Just krade "share" sreće, kako njega nadljudski ide i natkupljuje tako tebe neide i "jebe" karta. _________________ Šta ću bezveze, moram platiti!
|
|
 | |
bicko Team Pokerica

Number of posts: 566 Location: Zagreb Poker Site: Party, Unibet, Betfriends Karma: 56
 | Subject: Re: Prokletstvo di god odem.... 22.03.09 16:01 | |
| doći će snegijevih 5 minuta kao što će i proći justovih 5 minuta. Nije da copram već to Jednostavno tako mora biti |
|
 | |
snegi Skala

| Subject: Re: Prokletstvo di god odem.... 22.03.09 23:22 | |
| | bicko wrote: | | doći će snegijevih 5 minuta kao što će i proći justovih 5 minuta. Nije da copram već to Jednostavno tako mora biti |
bude bude, samo što tih 5 minuta čekam već mjsecima, i onda toliko muke za samo 5 minuta.. barem sam 15 zaslužio... hehe |
|
 | |
snegi Skala

| Subject: Re: Prokletstvo di god odem.... 23.03.09 0:36 | |
| Danas sam imo što live, što on line, 5 puta QQ i 4 puta sam poražen i jednom split, al ovaj poraz daleko najviše boli.... Ruku prije imo sam AJ raisam, plate 4 na flop AJT i svi check , ja bet pot, svi fold osim jednog, turn enko sranje ja opet betam lik calla, river 7 a on 89... ode polovica para i onda odma slijedeća ruka QQ i ovako me dotukli... bolje da sam prespavo ovo danas, nisam dva dana igro poker, i baš sam imo želju, al jebemu opet su mi ju ubili....  |
|
 | |
snegi Skala

| Subject: Re: Prokletstvo di god odem.... 23.03.09 10:56 | |
| pa ti budi normalan... ovakve ruke foldam
http://www.pokerhand.org/?4015847
i onda pušim sa KK vs AJ vs 99 all in preflop i dodje 9, pa pušim sa AK vs 99 vs QJ dodje AJJ 44, također all in preflop, pa ispadam sa turnira, jer dva puta pogađam top par, na turnu me hvata drugi, i onda likovima fali srednja karta za skalu, i oni je naravno riskiraju od flopa do river sve žžetone i pogađa ih, i ja tak pušim dva put zaredom, i iispadam sa turnira.. mene će ovaj poker stvarno raspizdit.... |
|
 | |
| | Prokletstvo di god odem.... | |
|